Narcih Aysedgrlikrkmz 37 haftalik hamileyim sadece bebeyagi kullandim henüz çatlağım oluşmadı.Doktorum ne kullanırsaniz kullanin genetiginiz iyi degilse çatlarsiniz demisti :)
Meriipella1 @Aysedgrlikrkmz 20+5 haftalığım 1 kilo aldığım halde şimdiden göğüs kenarlarım çatlamış ve bakıyorum göğüslerimde büyümedi öyle çok fazla onuda dün farkettim kaşınıyodu baktım çatlak gibi şeyler var
Aysedgrlikrkmz Meriipella1 hımm bende 19+6 yum henüz bşy yok kilo da aldım ama 3 kilo aldım inşaallah bşy olmadan devam ederiz
izmirlibianne Hıc belli olmaz canım benim ilk hamileliğimde 6 aya kadar çatlağım yoktu badem yağları getirtmistik Almanyalardan ben nasılsa bi belirti yok diye düzenli sürmedim 6 aydan sonra birden kilo aldim ödem başladı yanlarim çatladı su an ince ince izleri kaldi 24 haftalığım 2.ye yine sürmüyorum hicbisey nasilsa çatladi bir kere daha ne olabilirki 😄
AynurDemir izmirlibianne yaaa o hataya bende dustum baktim catlak yok herhalde olmucak duzenli surmedim aklima gelince surdum simdi 35 teyiz allah allah harita gibi oldu hersey 1 hafta icinde oldu 😂😂
Mlssa Aysedgrlikrkmz Ben kilo almamış olmama rağmen 16da başladı sonra badem yağı sürdüm sürekli bol bol şimdi 21+3 şükür çatlamıyorum,3 kilo aldım bu sürede😊Umarım son zamanlar çatlamam 🤦🏻♀️
nazan_a 40. haftayi bitirdim, catlak olusmadi. Herkesin dedigi gibi genetik birinci faktor sanirim. Onun disinda ben duzenli spor yapan da biriyim. Ayrica her dustan sonra hindistan cevizi yagi, her aksam yatmadan once de lierac kullandim. Bir sey surmeden zor olacakti cunku 18. haftadan itibaren kasinti olmaya baslamisti. Kremlerin yaglarin etkisi olmus mudur bilmiyorum, ki literaturde kanitlanmis bir etkileri de yok, ama en azindan kasintiyi direkt kestiler.
Hvr Ben 37 oldum hiç yok ama etrafımda kiler şimdi olmasa bile normal doğum olursa doğum anında catliycak diyorlar ama bakalım deneyip görcez
Eminehm Aysedgrlikrkmz ben hamileliğim boyunca 22 kilo aldım hiç yağ falan kullanmadım doğuma kadar hiç çatlağım olmadı ama doğumdan sonra beyaz beyaz az da olsa çatladım şuan 18 haftalığım inşallah bunda da olmaz çatlak
Busra280607 Aysedgrlikrkmz genetikte olabılır ama ben düZenli bebeyagı kullanıyorum ve 22 kılo Aldım cok sukur hıc olmadı düzenli kullanmanızı tavsıye edebılırım hangı ürünü kullanıyorsanız ınsallah olmaz 🙏