Snmim Kızlar merak ettiğim bişey var özel hastanede doğum yapıcam henüz doktorla konuşmadık ama sanırım doğumhaneye babayı almıyorlar,bu durumda nasıl oluyor bebek doğduktan ne kadar sonra babasına ailemize gösteriyorlar bebeği direk odaya geçirirken mi görebiliyorlar??
SevgibiR Snmim ben sezeryn doğurdum bebeği silip bana gösterdiler hemen sonra giyindi etti tartildi gitti odaya bizim ben arkadan gittim dikildikten sonra
izmirlibianne Snmim Canım sen ameliyattayken bebeği bakim odasına aliyorlar bütün aile fertleri seffaf camdan giyinisini herseyini izliyorlar sonra odana çıkartılıyor bebek sende ameliyattan cikmak üzere oluyosun hepbirlikte odada buluşuyorsunuz 🌼🐣
SevgibiR Meryu belden spinalli 😂 uyaniktim nhep sadece 4 saat ayaklarım uyuşuk oldu ördek gibi kalmıştı öle uyusuk
Caqlasu SevgibiR Sonrasında ağrı sızı falan hissettinizmi? Ya benim doğum şeklim henüz belli değil ama doğumdan da korkuyorum napıcamı bilmiyorum açıkçası 🤦♀️😔
SevgibiR Caqlasu valla hiç korkutanam seni 😂 ben sezeryn istemiyorm diye çok üzülmüştum normal diye gitmiştik hastanede iyi 6 saatte ağrı kesici vuruyorlar hiç bişi yok yatarken kalkarken bı ağrıyo sadece