hunilimom Ezgikiran evet canım o hafta benim de öyleydi istemsiz bir hareket vardı keyfi yok gibiydi doktorum korkulacak birşey olmadığını söyledi hareket ediyor ama sen hissedemeyebilirsin bazen demişti pozisyondan kaynaklı
Habibee Ezgikiran bende 26 haftama girdim benimde öyle canim çok nadir tekme atıyor önceden daha güçlü hissediyordum simdi değil
Senbibak Ezgikiran bende tam tersi 28 bitiyor 29a gircem . Aşırı hareketli ve bugün canımı çok yaktı. Hala daha çok yakıyor dönüyor mu kasılıyor mu anlamıyorum.
Anacsevgidolumelek Ezgikiran ben de 28e hirdim cocugumun hareketleri gucsuzlesti sanki yaa vuruyor ama agir cekimde onceden gurdugu zaman kirkuyodum :( endiselendim iki gundur durgun durgun vuruyor hani oyle keyifsiz iyle bezmis yorulmus ki :(
Ezgikiran hunilimom evet hareket ediyor ama sanki keyfi Yok gibi çok güçsüz vuruyor çok endişelendim böyle olunca
hunilimom Ezgikiran tatlı ye soluna uzan uzun uykuları oluyormuş o haftalarda benim 30 a kadar sakinlesmisti bide duruşu tersti benim yüzü içe dönüktu tam.hissedemiyordum