Aslim Deryanin_annesi kızlar yeni geldim acilden bir sürü işlemden geçtim nstdir kan tahlilleri bebek kalp atışı kilosu vs ama.yok yok bisey yok doktorda şaşırıyor artık böyle bir kaşıntıya karşı diye ama kanım 9 a düşmüş
Susamtanesii Aslim canım merhaba benim annem ve teyzemde kaşınmış daha dün bu konuyu konuştuk bu başlık altında mı bilmiyorum ama buda bulantı gibi hamilelerde görülen bi durummuş allah yardımcın olsun annem çok zordu diyor kanatana kadar kasinirmis ama bi problem çıkmamış bindebir görülen bir durum sanırım sende de bi problem çıkmaz bence içini ferah tut az kalmış zaten doğuma
Aslim Susamtanesii evet haklsiin bende ayni kasinmaktan heryerim yara oldu kanadı o derece rabbim.uardim etsin
kural3iye Bende şu an öyleyim valla geceleri uyuyamıyorum kaşıntıdan doktor hassas tenli hamilelerde çok sık olan bişi dedi hap ve krem verdi omları kullanıyorum şimdilik, gebelik kolestazı değil bu son ayda olan hormonlardan kaynaklı bişimiş
Clover Deryanin_annesi muz alerjiktir tabii de senin alerjin var mi? Genelde alerjik cocuklara yedirmezler.sen en iyisi doktorunla gorusene kadar biraz dikkat et..
Suraelik Deryanin_annesi gecmıs olsun yazınız dıkatımı cektıdr banada oldu 8ıncı haftamda kan sulandırıcı kullanıyorsunz sanırım bnada vermıstı doktr 10 cu ıgneyı oldum o gece basladı kasıntm tahlıl uptrdm bırsey cıkmadı doktr ıgneden olsa ılk gun olur dedı ama anlamadlr hamılelkde oluyormus bu kasıntı arastrdm bıraz korkmayn temızse tahlıllernz bırde ben cozumu korbonat varya eczanelerde onda buldm az suyun ıcıne bay doktö tum bacaklarıma kolöarma surdö kasındkca cımento dokulmus gıyıdm 3gune gectı ınsllh ıyı gelr sızede