defnaya Arkadaşlar bu haftalarda sezeryana alınabilirim normal Doğum istiyorum 38 teyim nasıl başlatırım dogumumu ?
Nghngokmen defnaya kullanan arkadaslarim var ve etkisini de gorduklerini soylediler o yuzden bende yapmayi dusunuyorum
Seda54 defnaya Meryem ana otunu gördüm canım bende açıkçası inanmıyordum ama hakkaten doğru yani Cuma günü açılmam olduğu için hastaneye yatırıldım daha sonra yanıma ikiz hamile bir kız geldi yanında da Meryem ana otu getirmiş kız onu suya koydu ve ot tamamen açıldı o kızda Doğum yaptı şok oldum faydası varmış yani canım
ikramuratyanik defnaya Sancin başladığı zaman koyman lazim onu belirti yokken koyduğunda ise yaramiyor denendi onaylandi 🙋🏻♀️🤭
Atmy Sancı başlamadan suya koyulsa faydası olurmki yoksa nişan yada su geldikten sonramı suya koymak gerekli?
sirin4964 Seda54 sanci baslayinca koydum icine dualar okudum ve o suyu hastane ye gitmeden icdim cnm inanarak yaptikdan sonra mucize oliyor:)
sirin4964 Atmy umre den getrttm yurtdisindaym Burda yok malesef... Istanbul eminonunde bi dukkan fada var diye duymusdm umre malzemesi satiliomus herhalde
Ebruelaefsa 3 gun once sancim vardi koyduk suya cicek tamamen acildi benim sancilar geri gitti dun hastaneye gittim 2 cm ye yakin acilmam varmis bende ise yaramadi suan da da ne sanci var ne gelen ne giden persembe yatis yapicak doktor 40+6 yim bu gun