Pelin86 [silindi] doktora söyledinizmi bunu eşinizinde sizinle tedavi olmasi lazim Bir arkadasmda sizin gibiydi esinde problem varmiş kurtuldu Her iliskiden sonra mantar gibi bisey oliyordu ondada
Ebrs Pelin86 eşim zaten uzun süredir yanımda değil canım ben memleketteyim o görev dahilinde kibrista, yani neredeyse 2 aydir cinsel bi birleşme olmadığı halde bu tarz bi kasintiyla karşılaştım 😏
[silindi] Pelin86 hadi ya bem hiç öyle düşünmedim valla kontrole gittiğimde söyleyeyim belki öyle bir şeydir de bizde kurutuluruz eşimde artık bıktı valla ne biçim şey diyo anlamıyorum diye 😂😂
Kbrabdrhmn Ebrs inşallah değildir bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç verdi kullandım geçti çok şükür sonra mantar oldum her ortamda acayip kaşınıyor Du fitil verdi onun sayesinde kurtuldum günlük ped ve peçete kullanmak yasak sadece su ve sık sık iç çamaşırı değişiyorum
Pelin86 [silindi] evet kadin cok bunalmisti kaşinti mantar meger sebebi buymuş eşindeki enfeksiyon ona geçiyomuş İnsallah kurtulursun cekilcek çile degil gercekten ☺
[silindi] Pelin86 sorma bıktım ya ilişki olmasından korkuyorum artık ama maalesef yani oluyo mecbur bi doktora sorayım bakayım belki öyle bişeydir çünkü normal değil artık geçmeden tekrar başlıyor 🤷♀️
SemaOkur nisaemre2812 Benim de kaşıntım arada oluyor akıntım çok fazla ve beyaz değil yeşil pütürlü sulu geliyor 🤦♀️