Aesra Merhaba arkadaşlar 29 haftalık hamileyim şimdiden eksiklerimi tamamlamak istiyorum en iyi göğüs ucu kremi hangisi ??
Dyglila Aesra lansinoh kesinlikle al canım etkisi baya iyi. Ben daha uca sürmesin ama pul pul döküntüm vardı göğüsümde sadece 2 defa kullandım döküntüm geçti şükür. Direk eczaneye gidip lansinoh göğüs ucu kremi diyince sana veriyor zaten.
Aselmelegim Aesra lansinoh canim.. 37 haftamdayim simdiden başladım sürmeye, Üstelik tamamen bitkisel bebek o sekilde de emebiliyor ..
Caglaucrr Aesra https://m.n11.com/lansinoh-hpa-lanolin-meme-ucu-yaralari-icin-krem-10ml-yeni-urun-P269745196?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIv8Obkqr44QIVFM13Ch1pAgQREAQYBSABEgKK2fD_BwE eczanelerdede bulabilirsin
Ezgia Aesra bebeğim 25 günlük ve lansinoh kullanıyorum. Bir defa en önemlisi kimyasal olmadığı için sürüp emzirebiliyorsun. Yarayı hemen iyileştiriyor.
Nursemom Aesra lansinoh aldım bende daha kullanmak nasip olmadı ama herkes bunu tavsiye etmişti🙂 fiyatı pahalı ama kırmızısepet.com diye sitede daha uygundu tavsiye ederim hızlı ve özenliydi kargo da mustela şampuan falan almıştım güvenilir 🙂