DiplomaliEvHanimi Goncagl coook guzel bi haber allahim bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin ins ❤️😍 bende 17gun once kalp durmasi sonucu 8haftalik yavrumu aldirdim 😓😓😞
Goncagl htcmuhammed 4 ay oldu kürtaj olalı kuzum en son adetimde klomen ve yumurta çatlatma iğnesi oldum ilk denemede oldu çok şükür
DiplomaliEvHanimi htcmuhammed canim meraba bende kalbinin durmasi sonucu 8haftada kurtaj oldum erzincandayim hatirladinmi 😞😞😞
htcmuhammed Goncagl Rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsn Bende dis gebelikten kurtaj oldm subatta yine aynisi olur diye korkuyrm
Goncagl htcmuhammed amin canım o korku bende de var yine aynı şeyler başıma gelirse bu sefer kaldıramam diye ama aklıma getirmemeye calisiyorum
Goncagl DiplomaliEvHanimi canım benim teşekkür ederim ☺ Hayırlısı böyleymiş gebelik sağlıklı olmayınca böyle oluyo canını sıkma dicem ama bende zor atlattım o dönemi inşallah şu mübarek ayların hurmetine rabbim tekrar nasip eder
htcmuhammed DiplomaliEvHanimi aynen Rabbimin imtihani insaAllah saglikli sihahtli evlat nasip eder dua her zmn
DiplomaliEvHanimi Goncagl Âmin ne güzel bir dua ile teşekkür ederim Allah yavruna da sana bağışlasın ❤️