_Haticeee Kızlar son günlerimdeyim artık ağda yapamıyorum önerdiğiniz tüy dökücüler varmı ben hiç kullanmadım 🌸
Deryadilek _Haticeee hamilelikle kullanilmiyo diye biliyorum ama eger kullaniliyosa bende burda bekliyim bakimm
sevgitekes _Haticeee bende bi post açmıştım bunla ilgili hamile bi bayan doktorum veeti sadece kullanabilirsin demiş
_Haticeee Deryadilek son zamanda artık ne zaman doğum yapacağı belli olmayınca sürekli temiz olmak zorundasın o yüzden yoksa zaten kullanmadım hiç hamileliğim boyunca 😊
Ezgia _Haticeee @Deryadilek ben tüm hamileliğimde kullandım zararı yok. Sesu yeni çıkan serisini kullandım
Ezgia _Haticeee aaa ben 4-5 senedir kullanıyorum hiç öyle bi şey gelmedi başıma. Acaba az mı tutuyorsunuz süre olarak
Yamanoz Ben aktardan hamam otu tozu aldım şu an 30+5 haftalık hamileyim çok rahat ve kolaylık malum hamileyken çok zor bu isler.... Tavsiye ediyorum ılık suyla bı kapta kına gibi eritip sürüyorum 5 dakika bekletip keseyle yıkayıp dusumu alıp çıkıyorum. Tüylerden eser yok.