Serenulkaya Btl41 ne alakası var bn gecen yıl iş nedenıyle yaptrmiştım tekrar yaptrdımdoktor onun etkısı kalmamiştr dedı deliler yaa 😁
Mucizeemm Btl41 bende üniversite mezunuyum ama hic öyle bisey söylemedi bana ebe birazdan basından atmak istemişler gibi seni canım
Melisecmel Btl41 😂😂😂Walla benim hemşire dedi doktorun onay versin sonra gel yapcaz aşıyı dedi bakalm artik bu perşembe gıtcem kontrole bakalm Dr ne dio
Btl41 BaharSefvan ya dalga değil günü çünkü defter tutmus gebeleri kim nerden mezun diye ona göre yapıyor 😀
Ersozburcin Btl41 ne saçma birşey o bnde üniversite mezunuyum birbuçuk yıl önce ameliyat oldum ona rağmen yaptılar okulla ne alakası varmış 😂
Btl41 Mucizeemm bana da öyle geldi ama sanırım kimseye yapmıyor böyle diyip yolluyor defter tutmus kim nerden mezun yazmış sadece orta öğretim mezunlulara yapıyor
ikimelekannesi___ Btl41 benim de doktorum ister yap ister yapma dedi ben gitmedim sağlık ocağı arayıp birde gelin iğnenizi olun falan dedi bana gerisini sen düşün sağlık ocağı yanilıyor olamaz mi?
BaharSefvan Btl41 nerden biliolar kim nerden mezun😂😂 benm gittiğim sağlık ocağında öyle bi defter yok 😁
Ersozburcin Btl41 yapıyorlarda 5 yıl koruyuculuğu ben amrliyat oldum 1.5 yıl önce bana bile yaptılar nolur ne olmaz diye şakası yok bence aile hekimşnede söyle yapsınlar babalarının aşı değil devlet zaten onlara senin için aşı hakkı veriyor.
ikimelekannesi___ Btl41 bende ona sasirdim benim domtorum hicbirsey demedigi halde geciktigim icin saglik ocagindan hekimim aradi cagirdi gel igneni ol diye sizinkiler biraz tuhafmış