Duygu85 oldedi bende düşük riskiydi kahve ile başladı pembe sonra kırmızı şükür iyiyiz hemen doktora gittik sende gitmelisin Geçmiş olsun canım
Ozican oldedi bende de var düşük riski dedi doktorum ilaç verdi yat dedi 2 hafta yatıyorum 1 haftadır lekelenmeler devam ama hep kahve çok şükür kanama yok.İhmal etmeyin derim ben.
MelekAnnesi52 oldedi canım doktorun söyleyecek sana onu benim 6.haftamda başlamıştı kanamam kesede kanama alanı var düşük riski var demişti progestan ve iğne kullandım istirahat ettim çok şükür şu an 28 haftalığız
oldedi Duygu85 doktorumla görüştüm normal karşılıyor fitil kullanıyorum bazı kadınlarda olabiliyormuş böyle ilk aylar🤷🏼♀️ daha 8haftalığiz
Duygu85 oldedi şu an 18+3 olduk canım ama zor ilk haftalar geçirdim Progestan kullanıyorum Allah hepimizi kavuştursun yavrularına
anapanda12 8.haftamda benimde kanamam oldu doktora koştum progestan kullandım geçti sonradan hesap edince ikinci adetimi görmüşüm bebeğin üstüne annelik işte endişe etmemek elde değil
oldedi anapanda12 kanamanız kırmızı mıydı benim ki de 2.adetime denk geldi. ama kahverengi renkteydi iğne verdi pogestana devam dedi
Ozge3747 oldedi Benim doktorum bebek yerleşirken ve rahim büyürken olabilir ama biz rengine bakmadan en ufak bir lekeyi bile normal saymayız olmaması gerekir risktir dedi canım
Aysingeldiislerdegisti oldedi her gebelikte her lekelenme nama farklıdır burda kimse sana bişey olmazda diyemrz ötü bişey de diyemez. Bunun cevabı doktorda
derinmilatuncay Ultrasonda kanama görülürde kese etrafında kahverengi lekelenmeler sıkıntılı durum oluşturabilir.ancak herhangi bir sorun gözükmediyse yerleşme lekelenmesi olabilir.ancak doktora görünüp progestan kullanımına başlamakta fayda var dinlenmek muhakkak şart