Elvan88 Merhaba kızlar 6+3 haftalık gebeyim az önce doktordan geldim ve bebeğin kalp atışı yoktu doktor haftaya tekrar bakalım dedi..benim gibi olanlar var mı?
Yasmnnn Elvan88 karnından mı baktı vajinal mi canım? Benim 6+6da vajinal yolla anca duyuldu merak etme duyarsın
37aysgl Elvan88 evet canım benimde 6+3 dün gittim keseyi gördüm ama bebeğimi bende göremedim doktor küçük dedi10 gün sonra gel hem görürsün hemde kalp atışını dinlersin dedi inşallah görürüz bebelerimizi 🙏🏻🙏🏻
Kubramurat41 Elvan88 benimde 6 haftalik iken yoktu korkma 7 hafta 4 günlük şuan tam bugün daha yeni duydum haftaya duyarsın büyük ihtimalle
Demrl Elvan88 korkma canım Allah'ın izniyle duyarsın doktorlar hep öyle insanı rahatlatmak yerine korkutuyorlar sen içini ferah tut daha erken benim 5+6da karından duyulmamıstı vajinal duyuldu
Hande46 Canım çok stres yapma bazen 7. Haftalara kadar uzuyor o süre. Normalde 6+2 tam zamanı demişti benim doktorum ama bu süre değişir
Naneliseker01 Elvan88 bana da 6. Haftada kalp atışı yok cuma gunuydü pazrrtesi gel kürtaj yapalım dedi. bu doktorlar cok acımasız. Pazartesı baska doktora gittimimizde kalp atışı vardı. Bekleyın ve stress yapmayın.
Kubraismail61 Bende 5+3 hamileyim doktor 7.hafta dan sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı. Yani korkulacak bişey yok😊 10 haftaya kadar normal merak etmeyin.
Ebruuu1906 Tek doktorla sınırlı kalmayın banada gelişmemiş kalp atışı oluşmamış dedi kese normalmiş aslında 10 gün sonra gel eğer sonuç değişmezse sonlandıralım dedi başka doktora gittim bebeğim net gözükmesede küçücüktü ama kalp atışlarını duyurdu allah hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun inşallah