d190516 HTCARSLN 20+1 de 440 gramdı 24+4 te 885 gram 35 cmdi oğluşum şu an 26+1 iz 2 dozunu da oldum 😊
feyzaa34 HTCARSLN kilosunu bilmiyorum sadece doktorum kontrolde sorduğumda gayet iyi dedi tetanozuda 18 haftalıkken vuruldum
meva_ HTCARSLN ben hala vurulmadım ne ilk doz ne ikinci 🤷🏻♀️ 20+2 de 375 gramdı canım 22+3 de 525 gramdık yarın doktora gidicem bende bakalım kaç olduk 25 haftalıgım 🤗
Boncuk23 Canım ben de şunu merak ediyorum oğlum 5 buçuk yaşında ona hamileyken vuruldum tetanoz acaba şimdiki gebeliğimde de olmam gerekiyor mu, internette 10 yıl içinde vurulmadıysanız yazıyor 😳
Elif7781 Boncuk23 ben 2017 de Doğum yaptım iki doz vurulmuştu suan 27 haftalığım Hemsire Mayıs’ta gel dedi son dozu da vuralım riske atmayalım dedi ama ben sezeryanla Doğum yaptım belki bi farkı vardır
Boncuk23 HTCARSLN benim de perşembe kontrolüm canım, sorarım ben de bi bakalım. Teşekkür ederim cevabın için
HTCARSLN Haribo42 sordum ben onermiyorim dedi hatta saglik ocagindaki hemsire şaşırdı vurdurma dedi icin bilemiyorum
Haribo42 HTCARSLN bende vuedurmayi dusunmuyorum ama iste korkmuyoda degilim pisman olurmuyum’diye cok zararlari varmis bebek icin
Boncuk23 Elif7781 anladım canım. Senin doğumun daha yakın tarihteymiş, ona rağmen olmanı tavsiye etmişler . Ben de perşembe sorucam doktora , teşekkür ederim
HTCARSLN Haribo42 valla ben doktra guveniyorim cunki uzman ayni zmanda docent yapma deidne gore vardir bisey