Benimde buraya hikayemi yazmak nasip oldu Allah herkese evladını kucağını almaya nasip etsin 23 nisan günü sezaryen ile 37 haftalık doğum yaptım çatı muayenemde dar olduğu için çok canım yanmıştı ve doktorum normal doğum yapamıycağımı söylemişti 23 nisan günü tesadüfen gittim diyebilirim bebeğimin hareketleri yavaşlamıştı ve doktorum hadi seni sezeryana alıyım bu gün demesiyle başladı hersey . Yatışım yapıldı odaya çıktım herşey çok çabuk gelişti ameliyat elbisem geldi hazırlan seni birazdan alıcaz dendi o gün zaten hiç birşey yememiştim neden bilmiyorum ama Allah tarafından canım hiç bişey yemek istemedi . Sonra beni aldılar ameliyathaneye çıktık anestezimi nasıl istediğimi sordular uyumak istemiyorum dedim sanırım spinal anestezi oluyo 😁 belimden bi iğne yapıldı çok azcık can yakıyo tabi heycan streste var bi anda ayaklara doğru yanma hissi oluyo neyse sordular bana ayağını kımıldatabiliyomusun dediler denedim hayır dedim sonra doktorum geldi bu arada Bursa ceylan hastanesi Pınar hanım gerçekleştirdi mükemmel bi doktor bayılıyorum Pınar hanıma hazırmısın kuzucuğuna kavuşmaya dedi evet dedim hadi başlıyoruz dedi ve başladı bütün herşeyi hissettim ama hiç acı hissetmedim kesmeleri dokunmaları elleri bastırmaları sonra bi ses ingeeeeee 🤱🏻 Diye aman Allahım dedim kendiliğinden bir damla yaş süzüldü gözlerimden karnımdan çıkar çıkmaz ağladı sonra kordonunu kestikten sonra havluya sarıp yanağıma yanağını dokundurttular elini yanağını öptüm bana deydiği an sustu miniğim sonra ilk muayenesi yapıldı benim gözüm onda tabi bebeğimi odaya gönderdiler bende hala ameliyata devam ediliyordu bitsede bende bir an önce gitsem diye dua etmeye başladı sonunda bitti odama indirildim. O günden bu yana daha yeni ayağa kalkabildim gazımı çıkartamadım tuvalete çıkamadım sütüm şakır şakır akıyo ne yazık ki ucu yara oldu her ikisininde tavsilerinize açığım bu konuda biraz mama biraz emzirmeye çalışıyorum şimdiden 7 günlük olduk Öykü’m uyurken bende yazmak istedim sorularını seve seve cevaplarım Happy kidste görüşmek üzere 👋 şimdilik hoşçakalın canlarım 😘🤱🏻
https://i.hizliresim.com/MVnRoM.jpg