Aselimprensesim Merhaba kızlar bi sorum olucak hamileyken çilek yemek bebekte çilek lekesi mi yapıyor böyle şeylere inamiyorum ama yine de sormak istedim başına gelen oldu mu 🤔🤔
BayanYaman Aselimprensesim inanmayın şöyle batıl şeylere canım ya yok çilek yeme yok ciğere dokunma yok saçını kesme yok gece aynaya bakma ne saçma şeyler bunlar yasenin yediğin çileğin bebeğine ne gibi bi zararı olabilir ki bi düşün yani
NaimeYilmaz AselimprensesimAllahın verdiği nimet neden bebekte yara yapsın lekeyapsın bakterı üretecek seyler çiğ şeyler fazla yeme gerısını kararında yedıkce zararı olmaz
gunaynur Aselimprensesim baştan beri canım istedikçe yedim hala da yiyorum. Ben pek inanmıyorum bu tarz şeylere
Dimplesgirll Bende böyle şeylere hiç inanmam çilek çok yedim sonra kendi bacağımda leke çıktı acaba bebeğimde varmı diye düşünüyorum ama leke ondan mı başka bişeyden mi anlamadım kırmızı bir leke
Sedefff1 Aselimprensesim benim annem kardeşlerimde çok yerdi kardeşlerim ikiz ikisindedebleke fln yok aksine çilek zeki yaparmış bebegi gerçekten kardeşlerimde öyle ye cnm bşy olmz