Arzymn flybrs çok elzem değil ama lazım olmuyor da diyemem. Bazen öyle bir yerde acıkıyorlar ki, çıkarıp emzirmen gerekiyor. Arkadaşın dediği gibi çok pahalı bişey değil zaten, almakta fayda var
Sengulkrgz flybrs alsan da olur almasan da ablam mesela bir ortusu vardi ona benzer onu orterdi ustune ama pahali sey degil yani emzirme onlugu al bence cantanda dursun.Hatta guzel kumasin varsa sen yap vallaha 😁🙏
Deletedmom128 flybrs Aldım. Emzirme odası olmayan yerlerde kullanıyorum . Bence eve bile misafir geldiğinde lazım.
Mcmc 2 aylık anneyim. Aldım ama daha kullanamadım çünkü hep arabada emzirdim. Araban var ise ... ya bence al çok pahalı değil çantana koy .
flybrs Deletedmom277 cok bilmişliğe gerek yok fikir için sordum kullanılıyor mu diye kimi bebek kaldırıyormus kullanılmıyor diyorlar o yzdrn
Deletedmom277 flybrs La havle senin algılaman fesatsa ben ne diyeyim ne alaka çok bilmişlik soru soruyorum dışarı çıkınca neyle emzirmeyi düşünüyorsun diye?
flybrs Deletedmom277 fesatlık mı??😁😁 o soru değil canım cok bilmiş cevap vermek oluyor. sana sormadım konu dışında kalablirsin hic sevmediğim konusma stili
Nalkan Gamzeciks my cey marka satıyorum ben happy kidsste almak istersen cnm hiç kullanmadım çünkü bebeğim emmedi
Rukiye2709 flybrs bende diktireceğim ya da bulursam alacağım sevmiyorum öyle ulu orta şak diye göğüs açılmasını . İlk zamanlar etrafım kalabalık olacak bilmeyeceğim diye herkes müdahale edecek birde kayınvalidemde yada annemde kalacağım Doğumda gelen giden olacak . Ben hep kullanmayı düşünüyorum . Kadının kadına haram olan yerleri de var göğüste bunlardan biri. Ayrıca bebeğin bilinç altına da yerleşmeli benim fikrim
flybrs Rukiye2709 bende cok hoşlanmıyorum kadında olsa öyle açmaktan o yüzden alacağım umarım kullanablirim😌