Meryem2200 Kizlar 28+3 haftaligiz 2 gunde bir karnima agri giriyo mideme vuruyo kusuyorum bu haftalarda kusmak normalmi 😞
Yaser27 Meryem2200 Bende 27 haftalik benim safra da taş olduğu için istifra ediyorum bu posta göre bu haftalarda herkes böyle mı acaba diyesim geldi başlarda ne bulantı ne kusma oluyordu şimdi bulantı da başladı kafam karıştı
Meryem2200 Haticefenerdemir benim hic mide bulantim olmadi ilk aylarda ama simdi midem bulaninca karnima agri giriyo 😞
Pelin86 Meryem2200 benim baslarda cok bulandi geçti Ama ikigündür tekrar başladi sizin gibi demekki böyle oluyor normal o zaman yani
Pelin86 Meryem2200 evet dün sabah bir tost yedim oncesinde kustum aksam 9,oldu yiycek hslim yoktu ilaç için karnimi yogurtla doyurdum koku hassasiyetide geri geldi deli oluyorum
Meryem2200 Yaser27 evet canim benimde başlarda hic bulantim kusmam olmadi suan acayip yani en ufak bisey yesem midem bulanmaya basliyo bu sekilde bebek nasil kilo alicak bilmiyorum 🙄
Yaser27 Meryem2200 rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor galiba ne yiyip icecegimi bilmiyorum muz kilo yapıyor diye yiyorum o da kabız yapıyor ve midem sancılanıyor