Semosh Bide şöyle bişey duydum yıllarca çocuk tedavisi yapmış Bi akrabamız hamile kalmış sonunda. Wc falan gittiğinde kendini hep sıcak suyla temizlemiş kendince bebeği korur sıcak iyidir kafasına. Bebeği düşmüş doktor sebep olarak sıcak su uygulaması olduğunu söylemiş sıcak vajinal duş iyi değil. Vajinal duşu kiç kimse tavsiye etmiyor zaten.
Gulmira Semosh aaa oylemi allah korusun her şeyde bi hayr vardr canm iyiki bu postu açmişim yoksa yapicaktm sağolun yorumlar için 🙏🙏🤗
blackeagle Gulmira yok ben denemedim canım kitabı okudum sadece ebru destana instagram üzerinden yaz cevap veriyor hemen arastır daha iyi olur
Gulmira bezelyecik amin 🙏 canm oruçluyum bol bol dua edecem inşallah hayrli sağlikli evlat sahibi olurum tez vakite 🤲🤲
Semosh Gulmira şu mübarek günde Rabbim gönlünün muradını versin tez vakitte haneni çocukla neşelendirsin inşallah canım 💕
Sedamehmet Canim bende hamile kalamiyodum tedavi olmadım doktora gitmeye başladığım ay adetim biter bitmez süt maydanoz ve rakı buharına oturdum iki gün arayla üç defa yapmıştım yumurtlama zamanı da bıraktım sürekli de ilişki yasadım bir de çiğ badem çiğ fındık bal ari poleni ari sütü karıştırıp yedik eşimle. Ve bem doktora gittiğimde hormonlarım çok kötüydü fsh yüksek amh düşüktü tam da o ay hamile kaldım doktor bana direk tüp bebek tedavisine baslamalisin bu şekilde gebelik bir mucize demişti. Bilmiyorum hangisi fayda etti bir ayda yapmıştım bence denemelisin bu dediğim kürü ebru destanın kitabında okumuştum.