Gulmira Merhaba kizlar benim 2 gun sonra adetim biticek ve hemen bitikden sonra vaginama buhar tutmak istiyorum ( hamile kalmak için) yapanlar varsa yardimci ola bilirim lutfen
Aysingeldiislerdegisti Gulmira ne alaka ki bana aaçma geldi aen tumurtlamadığın aürece yumurtan çatlamadığı aürece buhar hamile kalmanı sağlayabilir mi ne işe yarıomul nerden duydun
Nurozsln Gulmira ben maydanozu kaynatıp onun buharının işe yaradığını duymuştum bir araştırın isterseniz. Rahimi temizliyormuş sanırım Allah gönlünüze göre versin 💙
Kbramsa Gulmira bizde de sıcağı pek önermezler aslında hamama bile gitme derler hamilelik düşünürken bence iyi araştır soruştur canım
Gulmira Hafsamm tikaniklik varsa açiyormuş oyle dediler buhara oturub hemen ilişkiye girmek lazimiş hamile kalmay kolaylaştiriyormuş vaginayida temizliyormuş
Gulmira Aysingeldiislerdegisti benim yumurtalarim catliyo canm sadece belki bi faydasi olur diye soim desim yapan varsa
Hafsamm Gulmira vajinayı temizlemesi için adetin gelmesi gerek değil mi? Oturduk diyelim hamile kaldık vajina nasıl temizlenmiş oluyor ki :) bir akıntı gelmiyor mu temizlendiğini dair acep Bende duydum doğal süt ve maydonozu da nE zaman yapılıyor bilmiyorum
Jasmine3 Gulmira tıkanıklık varsa rahim filmi çektirin ben 1 senedir denedim olmadı be zaman rahim filmi çektirdim 1 ay sonra hamile kaldım doktor eşimin spermlerinin düşük demesine rağmen
Tugcehar87 Gulmira evet takip edip okuyun bence güzel tavsiyeler di https://www.instagram.com/p/Bw37MinH_g9/?igshid=lek4ow790o07
Gulmira Jasmine3 hayir canm bende tikaniklik yok allaha şukur laparoskopi yaptirmiştim, sadece bir umit işte belki fayda olurmu diye düşündüm hala tam karar veremedim yapsami yokmu diye
Hafsamm Jasmine3 hgs den sora bir adet gördükten sora mı hamile kaldınız Bende çekildim hgs temiz çıktı şükür ama hgs den sora 2 ayı geçtikten sora adet oldum yeni temizledim 🥺
Ggggggggggg Gulmira Canım enfeksiyon temizlemek için yapılıyor bu. Bende gördüm düşündüm bi ara enfeksiyon olmadığı için vazgeçtim .
Gulmira Ggggggggggg siçak duş saına falan iyi değil hamile kalmak için diyorlar bazilari ne yapsam acabaaa
Ggggggggggg Gulmira Gulmira Canım bol bol su iç folik asit kullanmaya başla git doktora vitamin eksikliklerin varsa al düzenle vücudunu. He ben hepsini yaptım halan bende kalamadım bu ay klomene başlcam hayırlısıyla. Bi şekilde olucak içini ferah tut kafana takma demek zOr biliyorum ama hep sağlıkla hayırlısıyla diye dua eder insan Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyodır öyle düşün. Daha iyi olsun diye beklediğini düşün. Ben artık öyle yapıyorum her gecikme de bi hayır arıyorum diğer türlü her ay ağlamakla olmuyor . Ne zaman geçiyor ne psikoloji yetiyor