Yldzhh Kızlar pizza tuketiyor musunuz ben hamileligimde yemedim ama bugun niyeti bozdum cok canm istiyorr
Trkmn Yldzhh Ben genelde içinde et olmayan pizzaları tercih ettim. Zaten sürekli yemediğim için bi problem olacağını düşünmedim. 34 haftalığım bikaç kere yedim o şekilde ama artık mide yanmalarım çok olduğundan yiyemiyorum yakar diye😄
A_S_K Yldzhh Ne yalan söyleyeyim ben tüketiyorum. Pizzada, hamburgerde hazır köftede canım istiyor. Hep sağlıksızda yemiyorum sağlıklı şeylerde tüketiyorm :)
Ayguns Yldzhh valla ben yiyorum sonuçta pişiyor içindeki ürünler hem millet neler yiyor allah aşkına bi pizzadan zarar gelmez diye düşünüyorum ☺️
Meriss Canın çok istiyorsa bi dilim ye , ama ben işlenmiş ürünlerin olduğu gıdaları pek tüketmemeye çalışıyorum tabi canımın çok istediği olunca azda olsa yiyorum veya asitli içecek azda olsa içiyorum iyi değil ama görünce canımız çok istiyor yani
Yldzhh A_S_K Benim arkadas hamileliginde surekki disardan burger yedi hic bisey olmadi bizde arada kacamak yapalim ama demi