annee1997 merhaba kızlar şuan 34 haftadayım gelecek hafta doktora gidicem ve merak ediyorum çatı müayinesi ne zaman yapılır 35 haftamda gitmiş olucam doktor kendisi müayine edermi acaba yoksa kendim mi sorsam çünkü çogu bilir ben azeriyim ilk hamileliyim bizde nasıl oldugunu bilmiyorum
tugceis annee1997 benim ilk çatı muayenem Perşembe olucak 38 hafta 2 günlük olucam planlı sezeryanda bakılmıyormuş bile doktora göre değişiyor ve tabi sizin sancı durumunuz bebeğinizin amniyon sıvısının durumu bebeğinizin duruşu gibi
Nata97 annee1997 canim. BIzde cati muayenesi olmur yada yeginki sancida artig dogus zamani acilisa BAxmaq ucun olur. Bele canag olcurler oda altdan yox ustden olcurler oda coxda ideal Olcu deyil) mende 35+5em oyrenmisem tanis tunus ollmuyub ele sey.
Busrababuz annee1997 ben 37 haftalığım henüz yapmadı doktorum canım hazırlıklı gidiyorum ama nolur nolmaz diye
annee1997 tugceis Peki son ayında daha mı çok gidiyorsun hastaneye? Ben en son 29da gittim bide dedigim giibi 35te gidicem
tugceis annee1997 35 te ilk nst mi istedi 35 ten sonra haftada veya 10 günde bir gidiyorum ve ilk nst ye girip öyledoktorun yanına gidiyorum
Ysmny 36da gittim yapmadı henüz doktora göre değişiyor olabilir, 35ten sonra haftalık çağırmaya başladı bizi
Ayssiirraa Esrabrhk çok özür dileyerek sorucam alttan muayene sonrası doğum oldu demişsiniz ilişki oluyormuydu öncesinde
annee1997 peki kızlar gitmek zorunlu mu ben kaynanamla yaşıyorum ve malesef ki her işimize karışıyor gittigimiz hastane pahalı gidince çok paramız çıkıyor diye gitmemizi istemiyor geçen eşim diyor ki galiba son ayda 2 haftadan bir 10günden bir çagırıyor doktor kaynanamda diyor ki öyle şey mi olur senin karının giç bişeyi yok agrısı falan yok hem eskiden biz doktoro bile gitmezdik yalnız bebek dogdugunda giderdik hiçbişey de olmazdı dedi eşimde o sizin zamanınızdaydı anne dedi bu bizim ilkimiz korkuyor işte insan dedi kaynanamda yine kendi dedigini diyor gitmeyin doktorlar para için çagırıyor boşu boşuna para vermiyin diyor..Çok sinir oluyoruö ve endişeleniyorum bebegim için
Esrabrhk annee1997 muayenede bakıyor cayın darsa normal olmaz diyor ve açıklık varsa söylüyor .. Ha eğer cayın müsaitse normal yapabilirsin tabi bebek baş aşağı olursa doğum zamanında veya kordon dolanması vs olmasa normal yapabilirsin
annee1997 tugceis bunu bilmiyordum biz her gittigimizde tidrar ve kan testi aldıkları ,çin paramız çok çıkıyor inşAllah sen dedigin gibi olur almazlarr
annee1997 Nata97 çox sagol bilmirdim bunları ele bilirem bizdede var..Men çox narahatam çünki men hekime ilk müayineye gedende uşağ olmadıgı üçün getmişem ve hekim alttan baxıb üzr istirem elini falan salıb baxıb dediki matqanda eyrilik var ama bu hamile olmamaga sebeb deyil..Men buna göre qorxuram ki birden deyer normal dogum olmaz sene ona görede fikirleşirdim her halda yaxınlaşanda yene alttan baxıb müayine eliyecek
Nata97 annee1997 aha yoxdu bizde. Sen sorus oz Hekiminden ki bele problemim var mumkundu. Acigu men olsam dogys hekimibden sorusmazdim cunki onnara keser serf edir ama sorus mutleg insAllah problem deyildir
tugceis annee1997 benim doktorum son 3 muayenemde ne kan ne idrar istedi son ayda çok gerek duymuyorlar sanırım ama biz son 3 muayeneye de para öddmedik
Zehra66 Ben 36 haftalığımeşimdi hastanedeyim nst ye bağladılar az sancım çıktı alttan baktı 1 cm açıklığım varmış ama ben çok tepki verdim bakarken acımıyor ama psikolojik benimkisi