Deniizzz Birkalpdaha bence çok kullanışlı ama küçük birşey daha edinmek istersen ( ki bence gerek Yok ) e bebekte indirimdeydi 40 liraya çantalar vardı renk renk
Birkalpdaha Deniizzz bunu kullanmaya başlayayım kücük bi çantaya daha ihtiyac duyarsam onlara da bakarım kuzum teşekkür ederim❤️
Dyglila Birkalpdaha bende AliExpress den aldım hala bekliyorum inşallah gelecek😊 ama merak ettim sana ne kadar sürede geldi canım çanta
Birkalpdaha Dyglila canım benim 2ayı buldu gelmesi teslim süresi ne kadar yazıyorsa o kadar sürüyo genelde baska bişey daha almıştım daha hızlı gelmişti
Dyglila Birkalpdaha 9 mayıs olarak gözüküyor ama gelmesi 30-58 gün arasıymış satıcı öyle diyor 😊 bende merak ettim Sorayım dedim. Çok teşekkür ederim.
Dyglila @Birkalpdaha https://s.click.aliexpress.com/e/Ey7XcZw Bu modelden aldım canım. Bakalım aynen az kaldı gibi ama ne yapalım beklicez😊 burdaki fiyat Türkiye’ye nazaran çok iyi geç geliyor ama fiyatı cazip
Birkalpdaha Dyglila aa evet bende bu model arasında kalmıstım ama bunun tutma sapı kullanıslı olmayabilir diye digerini aldım bunlar da cok güzel, güzel günlerde kullanalım insallah🤗
Dyglila Birkalpdaha bi kaç arkadaşım kullanıyor memnunlar model olarak hoşta bende alayım dedim. Ama sendeki modelde güzelmiş onuda beğendim bunu görmeyip ilk sendeki modeli görmüş olaydım ondan alırdım bende 😊 inşallah canım inşallah.