Deletedmom325 Arkadaşlar bu tırnak makası hem Bi normal olanları var hem de makas şeklinde olanlar var, hangisi daha iyi ve kullanışlı. Genelde makas gibi olanlar satılıyor, siz hangisinden aldınız
Haribo42 Deletedmom325 canim senin kullanma sekline bagli bence ben o makasla kendi tirnagimi bile kesemem cocugunkini hic kesemem benim annem hep normal tirnak makasi kullaniyodu kardeslerine bende oyle yapicamm inss
Sad3c3m Deletedmom325 chicconun makas şeklinde olanını aldım ben bir kaç kişiden duyarak kıstırmalı olanla cesaret edemem gibi geldi bakalım kullanıp memnun kalacak mıyım bilmiyorum ama
Deletedmom325 Haribo42 ben de öyle düşündüm de yine de Bi tereddüte kaldım 🙈 hangi marka almayı düşünüyorsunuz siz
Haribo42 Deletedmom325 tirnak makasi o kdr önemli degil bence ya bebedor filan alirim heralde.. Ama taragini chicco almak istiyorumm tuyleri yumusavikmis arkadasim kullaniyor cok cok memnun
Deletedmom325 Sad3c3m Gamzeciks ben de aldım makas gibi olanı da iade ettim onu, beceremem diye. Tırnak makası şeklinde olandan alcam 🙄
Gamzeciks Deletedmom325 zaten çok ince oluyor tırnakları kağıt gibi. İkiside olur bence. Bende ilerde alırım tırnak makası da