Lamelif 23+1 haftalığız çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor 15 dk da bir gidiyorum. Gerçi çok su içiyorum ama sizde benim gibi misiniz ?
ipeksfr Lamelif bıktım çalışıorum bide millet artık suratıma bakıyor bune her dk tuvalettesn der gibi😂
Son-ay Lamelif hem su çok içtiğinden hemde bebek rahme baskı yaptığından 😊 yapcak bişey yok doguma kadar sabretmekten başka 😕
Sara SeNeM hahhah bendede 😃😃anneme diyomki tuvalete bir yastık falan koyuyum hem yatarım)))hemde işimi görerim 😂😂
Burcuk Lamelif aynı ben.. annemlerde kalıyorum su faturası geldi ilk defa bu kadar çok gelmiş diyorlar 😬😬😬😬😂 sifon cekmekten
Sara Lamelif Bende senın gıbıyım su cok ama cook içiyorum o yüzden o kadar tuvalete gıtmeyım normal 😁😁😁😘😘
firdevs Ben hiç çıkmıyorum tuvalete ya ilk 2 ay çok gidiyordum şimdi o kadar su nereye gidiyor anlamıyorum 21. Haftadayım ama ebem gece tuvalete çıkmaların artarsa gel mutlaka dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ??
burcuali38 Lamelif eveeettt 👋 biz 34+4 günlüğüz.Son bir haftadır acayip tuvalete gidiyorum bıktım resmen 😞 sanki altıma kaçıracakmışım gibi saatlerdir tuvalete gitmiyor gibi sıkışık giriyorum tuvalete bir iki damla akıyor bitiyor 😁😁