Pyrzeda Merhaba kizlar 3 aylik hamileyim doktorum elevit yazdi bana ama herkez kilo aldirdigini soyluyo kullananlar ne dusunuyosunuz bu konuda? 😚
seymos Pyrzeda ilk hamile.kaldigimdan beri kullanıyorum bu hafta başka ilaca gecicem kontrolde. Sabahları aldım bulantı fln yapmadı sadece sindirimi yavaşlatıyor bana öyle bı yan etkisi oldu. İştah artması yada iştahsızlık yapmadı. Bu arada 3 ayım bitmek üzere.
Mommy Pyrzeda elevit önceden kullanmıştım kilo olayı olmadı ama hamile kalıp 3 aydan sonra progeny F verdi dr ve çok memnunum başka dr sordum içeriğindeki vitaminler falan baya iyiymiş
sumeyrakif Ben kullanıyorum ama ilk defa duydum kilo aldırdığını inşallah yoktur öyle bi yan etkisi 😢
Pyrzeda sumeyrakif Aynen canim ya yoktur ins bende baktim internetten cogu kisi bi ayda 2-3 kilo alms sen be zmaandir kullaniyosun kilon aynimi
Aysealty Yaa bende kullanıyorm bide balık yağı var ona da aldırıyor diyolar elevitte aldırıyosa yandm zaten cok çirkin tadı zorla yutuyorm😔
sumeyrakif @Pyrzeda 10. haftadan itibaren başladım sonraki randevumuzda 600 gr almıştım sadece şu an 17 haftalığız kilomu bilmiyorum🤔 daha önceleri akşamları kullanıyodum iki haftadır sabaha döndüm mide bulantısı yapıyor çok geri akşama döndüm
Aymirni Kizlar elevit bende kullaniyodum ama icinde domuz katkisi oldugunu duydum biraktim es degeri birsey var mi ki acaba kullanabilecegimiz 😯
seymos Aymirni bende bu mevzuata çok takılmıştım. güvendiğim bir eczacı arkadaşa sorarak kullandım ve için rahat olarak kullanabilirsin elevit içerik olarak aklandı dedi.
sumeyrakif @Aymirni 3-4 yıl önce böyle bir durum mevcutmuş ben de araştırdım hatta kullansam mı kullanmasam mı ikileminde kaldım doktoruma sordum artık böyle bişey olmadığını tepkiler üzerine düzelttiklerini gönül rahatlığıyla kullanabileceğimi söyledi