aysenur25 kızlar merhaba geceden beri idrarı yaptığım bölgede ağrım var ve idrara sıkıştım gibi hissediyorum gidiyorum bir iki damla bişey geliyor neden olabilir kötüyüm baya
aysenur25 Aysegolcuk canım enfeksiyon var zaten bunun için ilaç kullanıyorum hem antibiyotik hem krem hemde fitil ama hiç böyle olmamıştı
Aysegolcuk aysenur25 benimde ağrım var özel bölgemde bir hafta önce kontrolum vardı idrar testi yaptırdım protein çıktı acayip Ağrıyor bacağımı falan kaldıramıyorum okadar ağrıyor ilaç falanda vermedi doktorum canım 🤷♀️
merhuli aysenur25 bol bol su ic canım cok faydası oluyor tedbir amaclı yinede bi doktora gorun istersen
aysenur25 Aysegolcuk idrar testini daha yeni yaptırdım bir enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil ve krem kullanıyorum
Aysegolcuk aysenur25 bana sadece miden bulanırsa, kusarsan veya başın dönerse beni ara dedi 🙄 Krem falan hiç bişey vermedi tansiyonum normal olduğu için
Aysegolcuk aysenur25 ciddimizin? 😱 ay canım dikkat et kendine hastaneye gittin mi korkulacak bişey yoktur inşAllah