Manaymanay Hanimlar 10 aylık bebeğim var büyük tuvaletini zor yapıyor bu sabah yapmaya çalışırken birden ağlamaya başladı sizce ne yapmam lazım doğal yöntemlerle
Arzymn Manaymanay saf zeytinyağı içir, poposuna uyarı yapmak çok sağlıklı ve tercih edilen bişey değil. Sürekli kabızlık yaşıyorsa da beslenmesiyle alakalı bi değişiklik yapman gerekebilir
Sengulkrgz Manaymanay ablamlar saf zeytin yagi iciriyorlardi bebehin bagirsaklari yumusuyordu sonra rahat yapiyordu tuvaletini
Sengulkrgz Manaymanay eder canim bazen inan ben bile yapiyorum...Onceden hemoroitim var kabiz oldugumda mahvoluyorum o yuzden ara da boyle bende iciyorum bagirsaklarim yumusasin diye ve doktor tavsiyesi ile basladin ben ve sukur hic kabiz olmadim uzun zamandir...Gercekten rahatlatiyor...
Manaymanay Arzymn evet sürekli aynı şeyleri veriyorum galiba o yüzden oluyor bugün sadece sıvı gıdalar vereceğim bakalım
Arzymn Manaymanay verdiğin mamaların içine zeytinyağ damlatabilirsin bir kaşık falan. Ya da posalı şeyler yedirebilirsin.
Arzymn Manaymanay sürekli kabız olursa popoda çatlak olulur, hatta olmuş bile olanilir, bir doktor muayenesinde fayda var. bu defa kaka yaparken hep acıyacağı için kendi de yapmak istemez, biriktirir.. Çatlak da kabız yapabilir.
Manaymanay Arzymn ilk kez oldu 2.3 gündür böyle ağlaması yoktu bu sabah ıkınırken başladı bi anda ağlamaya iki kere zeytin yağı verdim arayla ama aynı yine katı yapıyor😔