Cigdem0909 Kızlar öncelikle buraya bu hikayeyi yazdığım için çok mutluyum 😍Benki alttan muayeneden ödü kopan ilişkiye aylar sonra girebilen biriyim ve başardım hala normal doğum yaptığıma inanamıyorum 😄Günüm geçiyor diye yatışın yapıldı açılmam sancım hiç yoktu canlar. Sonra balon takalım alttan dediler bir diğer adıda foley bende ilk defa duydum. Neyse koydular o balonu tabi ben kendimi kasıyorum baya ama sabır diyorum hep oğlum için diye neyse sonra 12 saat sonra çıkardılar 3 cm olmuştu açılmam sancıda başlamıştı kendi sancım yani sabaha kadar hafif sancı çektim akşam diye sancı vermediler sabah oldu hala açılma aynı hafif suniye başlandı ikindi oldu hala açılma aynı sonra da bir anda suyum geldi pıt diye ay çok rahatlıyosn akınca neyse tabi gelen parmaklıo giden parmaklıypr ama bir yerden sonra açılma yapacağını hissettiğin için iyi geliyor kasmıyosn kendini. Ben sağa filan yatınca nst de sancı çıkmıyordu ama ölüyodm sancıdan 6 cm olmuştu ama 2 gündür çekiyodm bu acıları. Sonra nstde sancı görünmeynce doktorda arttırmış suniyi tabii ben yalvarıyorum sszeryana alım diye ama almadılar devlette yaptım bu arada ay dedim daha fazla dayanamam ama bir anda bir ıkınma hissi geldi sancıyla aha dedim bişetler oluyor doktor baktı 1 saatte uçurmam 10 cm. NORMALyatakta defalarca ıkındım gelmedi en son çatala aldı ve doktorun birinin karnıma bastırmayla geldi çok şükür ama ben hala bu meleğin benim olduğuma inanamıyorum çok şükür bin şükür 15 civarı dikişle yaşama tutunuyorm bol bol öpün koklayın 💖
Sibelclskn3 Cigdem0909 yerim seni ya gelen giden parmaklıyor yazmışsın ya baya güldüm 😂rabbim sağlık sıhhat versin canım çok şükür miniğine kavuştun darısı basımıza insallah 😘😘
peperutka Cigdem0909 Tebrik ederim Allah uzun ömürler versin evladiniza.Benimde yarin sabah yatisim yapilacak hic acilmam sancim filan yok bakalim suni sanci alicam insallah guzel gecer.
ikramuratyanik Cigdem0909 Hayırlı olsun Rabbim anali babali büyütmek nasip etsin 😍❤ Suni sancidan korkan ben için gayet pozitif bir doğum hikayesi umarım bende suni sanciyla normal doğumumu gerceklestirebilirim 😌 Tekrardan tebrik ederim 😊
Cigdem0909 ikramuratyanik suni sancı benim adet sancım gibiydi önemli olan açılma olması ama yinede hastanede çekmek kötü keşke evde sancım gelseydi dedim yani hadi inşallah sende sağlıkla doğurursun :)