Gamzeciks ftscebeci71 bizim kızım ismi İlay olacak inşallah. Sonunda karar kıldık. Kötü yorum gelmesin diye de kimseye söylemiyoruz.
Birkalpdaha ftscebeci71 kız olursa bilge erkek olursa bilgin düşündük ama kesin karar veremedik bizde arayıştayız 😇
Sevaldemir Oğluşum olacak ama hala net bir isimde karar kılamadık. 7 yaşında ki oğlumun adı Aras buna da Asaf istiyorum ama eşim istemiyor. Kendi de Ulaş, Meriç, Cihangir isimlerini önerdi içlerinde bir tek Meriç'e ısındım bakalım ne olacak 🤗
Srfrsmrt @Biranneady1 Biranneady1 Kuran’ın neresinde geçiyor acaba bu?! Ayrıca herkesin dini sizinle aynı olacak diye bir kural da yok!
Melekgizem98 Benim oğluşumun adı Eray Batın. 2.ye hamileyim henuz cinsiyetimiz belli degil ama oglumun ismiyle uyumlu isim koyarim yine
Busrabora Yoginibryr tabiki saygılı olmak lazım ama bildiğin bilgiyide paylasmalısın diye düşünüyorum, yine herkes istediğini yapar zaten
Rknvlkn Duygu0655 bende ikisini ayrı ayrı düşündüm biliyo musun vallahi 😂 iki isim tercih etmediğim için bide hifa biraz daha sıcak gelince hifayı seçtik adıyla hayırla büyüsün hepsi inşallah 🤲🏻
Duygu0655 Rknvlkn bizde belki birini beğenmez öbürünü kullansın dedik 😀ikiside hoşumuza gitti öle koyalım dedik ☺️
Baharmurat cigdemmkilicc deha ısmını bende cok begenıyorum ama bıraz olgun ısım gıbı duruyor .alaz deha guzel oluyor aslında .
Kovaburcu Busrabora bildiği bilgiyi doğruysa paylaşır insan ama dinde olmayan birleyi varmış gibi gösterip insanları korkutarak dinden soğutmak nedir?
Aysingeldiislerdegisti ftscebeci71 sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın neden farklı yada farklı kriteri ne. Bu aralar çok duyuyorumda merak ediyorum
ftscebeci71 Aysingeldiislerdegisti Kimse de olmayan isim arıyorum yani ne biliyim farklı isimler arayışı içindeyim bu aralar ☺️