zulaluz Arkadaşlar 21+1 deyim ve ellerim ayaklarim fena şişiyor, nefes almada zorluk çekiyorum🥺🥺🥺 bu şişliklere çare yokmu yardım edinnnn:(
Mom72626 zulaluz benim tansiyonum normal çıkıyor ama ayak bileklerim kocaman oldu şişlikten şimdi böyleyse yazın nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️ alyansımı zaten hiç takamıyorum şiştği için
rabisylmzz zulaluz kızlarda çok şişiyor insan genelde kimi görsem şişmiş kıza hamile bende ilk gebeliğimde yüzüm elim ayağım aşırı şişmişti doğumdan sonra geçiyor merak etme yinede dr ne derse dikkat et tansiyon ölçtür tuzlu şeylerden uzak dur fazla tüketme
zulaluz Eih92 doktoruma söyledim tuzlu yeme bol su iç dedi tahlil yaptirmadim tansiyonla alakasi varmidir bilmem çünkü bas dönmesi sersemlik falan olmuyo
zulaluz Mom72626 bende takamiuorum yüzük falan. Asiri tuzlu yemiyorum ama her yemekte tuz var sonucta🙄
Eih92 zulaluz Preklampsi sinsidlr tansiyon çıksa anlamazsınız bence sağlık ocağına gidin tahlil yaptırın hatta direk gidin onlar muayene eder anlar
Mom72626 zulaluz evet çok aşırı yemesem de kullanıyorum tuz 🙄 ama sol ayak bileğim daha çok şiş sağa göre.
Mutluhamis Tuzu mutlaka kesin bol bol su için karbonhidratı minimuma indirin şişliğin başlıca sebebi tuzdur tansiyon o yüzden yüksek çıkar
Ggizemsnl zulaluz ben 22+2. Haydayacağım doktor el ayak şişmesi normal ama tüm vücudun şişiyorsa hemen en yakın hastaneye git dedi.
Yasemincifci zulaluz tuzu azalt canım bol sıvı tüket hamur işinden uzak dur olmadı bir doktoruna gorun
Elif7781 zulaluz 🙄 acil tansiyon takibi yapın gebelik zehirlenmesine dikkat edin doktorunuza vakit kaybetmeden gidin
Daisyy zulaluz mutlaka tansiyon takibi yapın ve idrarda protein çıkıyor mu baktırın çok önemli ihmale gelmez.