Mihrican5454 Arkadaşlar hamilelik şikayetleriniz nedir benim mide bulantım hala geçmedi ve kokuya karşı çok hassasım acaba bu haftada olan annişler siz nasıl hissediyorsunuz
betulaslantass Mihrican5454 12+5 oldum bende bulantılar biraz hafifledi ama şuan acaip bulanıyor :( . Koku hassasiyetim devam ediyor . Dışarı çıkıp yürüyemiyorum odamda tek başıma yaşıyorum :) 13 ten sonra rahatlarsın diyolar ama bakalım
Gunesserap Mihrican5454 bende 9+3 gebelik başlandığından beri bulantım var . 2 gün hastanede yattım. Şuan bitkisel bir ilaçla dayanabiliyorum hafifletiyor. Onun haricinde yanık tadı var ağzımda 4 gündür ne yesem yanık gibi acayip sinir bozucu 🙁
Elifyor Bende 11. Haftama girdim mide bulantılarım oluyor illa ki ama şiddetli şekilde değil 11 haftadır 1 kere bile kusmadım afedersiniz 😄 baş ağrım çok oluyor karın ağrım da arada oluyor falan yani rahat geçiriyorum çok şükür 🙏😄
Mihrican5454 Elifyor ohhh masallh ben çalşyorm elimde cebimde çantamda heryerde poşet gezdiriyorm masallh size❤️
Bilgemustafa16 Çok şükür rabbime o günleri atlattım hiç geçmicek sandım afedersiniz günde 15 kere çıkardığımı bilirim
Bktgks Mihrican5454 bende çok kötüydüm canım sürekli kusuyordum hiç birşey yemek yiyemiyordum yataktan kalkamıyordum şimdi çok iyim bende korkuyordum 9 ay sürer diye ama merak etme iyi olursun inşallah ☺️❤️
Gunesserap Mihrican5454 premesis plus zencefilli / eczanelerde satılıyor. Almadan önce araştırmıştım bazısında işe yarıyor bazısında yaramıyor ama ben denedim memnunum