GamzeVolkan Ben 6hafta 2günlük hamileyim allah nasip ederse Çarşamba günü ultrasonda görmeye gidicez. Fakat iki üç defa başıma gelen bişeyden bahsetmek istiyorum . Biraz önce de yaşadım sol kasığımda sancı oldu ağrı girdi beni rahatsız edicek şekilde bir kaç saniye içinde de geçti . Bunun nedeni nedir ? Başına gelen var mı acaba ?
GoncAli GamzeVolkan dr. Niye gitmiyorsun canm. Son adetim 23 Mart 5 hafta 2 günlük hamileyim Bugun gittim. Cok sukur bebeğimin kalbi yeni oluşuyor ama duydum sesini. Git ve kontrol ol bence. O agri bende de var kanama yoksa sıkıntı yok yerleşme agrisymis
Aslbrk Canım 5-6. Haftada bendede sık sık belirli aralıklarda oluyordu . Birden ağır bir şekilde ağrı giriyor birden de hiç birşey olmamış gibi geçiyor . Yerleşme sancılarıymis
GamzeVolkan Aslbrk birde ultrasonda görsem keseyi belki rahatlıcam ilk başlarda risk çokmuş insan korkmuyor değil :)
Aslbrk GamzeVolkan benimde 8+3 . Suandada mesela karın ağrım çok oluyor . Malesef çok telaşlaniyoruz ama aslında böyle şeylerle orada olduklarını belli ediyorlar 😍
Betulkok GamzeVolkan bende senin gibiyim ah böyle oldu bişey olmuşmudur ah şöyle oldu bişey olmuş mudur 😀😀 sadece kendimi panik ediyorum başka bişey değil 😀
GamzeVolkan GoncAli geçen hafta gittik canım ama doktor çok erken dedi değerlerin Yükselsin öyle bakalım dedi işte 1 Mayıs saat 3 buçukta randevumuz var allah nasip ederse görcez bizde çok heyacanlıyız