Hzlhakko Dudus evet bebek olsa bile bazı hastalıklar olabiliyor diyorlar ama işte onlarında her dediğine güven olmuyor
Dudus Hzlhakko şimdi tüp bebekte genetiğe felan bakılıyor inşallah rabbim gönlüne göre verir herşeyin hayırlısı
Pellini LeylaCan yumurta rezervi ne yazıkki artmaz . yumurta rezervimizle doğuyoruz her ağdette azalıyor. o yüzden yumurta dondurtma var
Hzlhakko Yagmrslv maalesef öyle görünüyor canım hayırlısı olsun beklemeden sabretmeden olmuyor bu devirde 🙁
Srfn11 Hzlhakko benim annem 49 yasinda menepoza girme asamasinda suan doktora gidince ogrenicez gerci pek bilemioruz girdimi die ama yapcksa hemen yapsin bence. Adet goruosa ztn olur.
Hzlhakko Srfn11 evet canım görüyor inşallah olur benim annemde 47 yaşında arada bir oda kesiliyor yeniden başlıyor kansızlığına ve b12 ye kesin baktırsın
Srfn11 Hzlhakko Tamam canim tum tetkiklerini yaptiricam ztn ben goturmezsem asla gitmez doktora cok kziiorum
Burcuxyz Hzlhakko canım kıyamam ya hep bu aşamalardan geçtim bende ama ben 10 gün bekleyip yaptım hassas olanlarından alıp çünkü daha önce 8 gün geciktiği olmuş üzülmüştüm adet olmuştum bu sefer 10 gün bekleyip yaptım
Srfn11 Hzlhakko Olmam ben korkmuorm da o cok tirsio doktordan kayinvalidemde ayni oyle ikisi beni delirtcekler hadi annem genc ama kaynanam cok kilolu ve yasida var hic bakmio kendine