Esba2019 Zhlcnr tabiki canım herşeyden önemlisi Allaha emanet olması Rabbim korusun birşeyler bahane yani Rabbim koruduktan sonra yatmak faln
Betulyunus Korkma inşallah zamanında gelir bebişler bende 24 haftalıkken az kanama ile doktora gittim Servisi kısalmış ve hunileşme olmuştu 1 hafta hastanede yattım sonra evde yatmaya devam ettim progesteronun iğnesi ilacı nidilat adalat bir sürü ilaç kullandım çoğunada devam ediyorum 28 haftalık oldu inşallah hedef 32 ondan sonrası gelir Allah’ın izniyle 8 sene sonrasında gelen rabbimin hediyesi Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın şimdi ne desek sana anlamsız gelecek hep aynı şeyleri düşüneceksin düşünme Allah’a sığın ve kendini motive et dinlenme ile servikal boy arta bilir bide ölçüm tekniğindeyde değişik sonuç çıkar bir hekim görüşü daha al bence Ben sağlıkçı olmama rağmen kendimi teskin etmem çok zor oldu sen kendini daha serin tut Geçmiş olsun
Nilokalkan Kızlar merhaba, Benim hikayemde sizlerinkine benzer ama cok erken haftalarda bu durumu yaşıyorum. Gebeliğimin ilk haftalarından beri kanamam var bir kesiliyor bir azalıyor. En son doktorlar plesenta %60 ayrı %40 tutunuypr dediler. 16. Haftadıyım malesef 4 gün önce kasılmalarım başladı karnım top gibi oluyordu. En son dün sancılandım ve doktora gittiğimde erken doğum riskimin olduğunu bir anda suyumun gelebileceğini ve yatmam gerektiğini söyledi. İki gündür sadece yemek yemeye ve vc ye kalkıyorum. Haftada bir progestan iğnesi hergün günde iki sefer progestan fitili magnezyum vitamin ve endol kullanıyorum. rabbim şifa isteyen tüm kullarına şifa nasip eylesin. Tüm annelere bizede sağlıklı bebekler nasip etsin. Cok erken bu durumu yaşadığım için bende cok korkuyorum . Ama beklemekten başka çarem yok malesef 😓