Kepiiiiianne ebrukc ben de kullanıyorum iğne ve hap olarak. Bi süre sonra alısıyorsun. 😊 İnsallah bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız..🙏🏻😊
Esrayusuf ebrukc kız ebru ben 3 doktora Gittim ikisi gerek ypk birşeye dedi 3. Doktor dedi ki Bunu her doktor bilmez yorumlamaz iyi bir doktora git ben bile birşey diyemem dedi en azından dürüst davrandı doktor bende hamile kalayım hemen Prof doktora gidicem ve aspirine başlayacağım bir kaç güne
ebrukc Esrayusuf nasıl doktorlar ya benim doktorum direk senin sonucuna bakınca iğne veya ilaç kullanmalı ama ben olsam iğne kullandırtırım dedi
Esrayusuf Duuyguum kız ypk artık saldım dedim gebeliği öğreneyim hemen o dediğim doktora randevu alıcam şimdilik aspirin yeterli olur öğrendiğimde Zaten daha yeni oluşur
Kumru82 Esrayusuf canım bende bir kaç dr a gittim hatta devlete bile gittim fikir almak için iğne ve asprin dediler fakat keseyi görmeden baslayamayız dedi ya dıs gebelikse fln dediler keseyi görüp öle baslıcax dedi biri sadece asprini daha önce kullan dedi sonra bu gittiğim dr kan testinde gebelik cıkınca hemen birak 7 günde etkisi geçiyor dedi eğer dıs gebelik olursa kanaman olur dedi keseyi gördük dün iğne ve asprine basladık 4+6 da
Sevvaldal ebrukc Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah🙏🙏🙏 hepimize de hayırlsııyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🙏🙏
Esrayusuf ebrukc evet kız senin dediğini 3. Doktora dedim oda dedi ki Bunu Zaten iyi bir doktor yorumlamalı diğer doktorlar girmez buna pek bilgisi yoktur benimde Yok dedi ve dedim helal olsun senin gibi doktora nasıl güzel aydınlattı
ebrukc Ernika düşük yaşadım Aralık 19da kanamam vardı zaten vakumlama yöntemiyle alındı. Doktorum tedbir amaçlı istedi bu testleri yaptırdık ve öyle öğrendik
Esrayusuf Kumru82 kuzum hangi hastane bu ben İstanbul Avrupa yakasındayım valla 3 genimde çıktı birde ne yapıcam şaştım
Kumru82 Esrayusuf Ben fikir almak için beylikdüzü devlete gittim şimdi beylikdüzü medicana yıldız eren çetine gidiyorum Allah izin verirse orda doğum yaparım benim üç genimde cıkdı ancak dr korkulacak bi durum değil taşıyıcısın dedi iğne ve coraspin basladık dün keseyi görünce devletteki dr da aynı seyi söledi
Nihanak ebrukc benim de bi dusukten sonra cikti pihtilasmam. Su anda coraspin ve igne kullaniyorum. 18 haftaligim simdilik bi sorun yok sukur her tarafimin morarmasi disinda 🤣
Kumru82 Esrayusuf Halil abdülrezzak ilk kez devlete gittim ama bütün sonuclarımı tek tek inceledi cok ilgilendi sağolsun Tek düşüğüm var benim canım seninle aynı dönemde 31 ocakda kürtaj oldum sonra bakırköy devlette genetik bülent uyanıga gittim