Tomurcuk18 ebrukc Aynen öyle valla. Bana kalsa 36-37 de alın dedim de doktor kabul etmedi 😂 gözümün önünde olsun istiyorum 😂
Kumru82 Duuyguum Bende bugun basladım iğneye canım oksopar4000 ve asprin tek korkum kanama fln olmasın tedbir amaçlı dr progestan verdi ama bir kez kaybedince bebeği bir faha insan korkuyor
ebrukc Tomurcuk18 benimde aslında tiroid düşüktü ondan dendi ilk başta ama doktorum bu testleri istedi tedbir amaçlı pıhtılaşmada çıktı iyiki yaptırmışım
Tomurcuk18 Skrnshn834 Hamilelikte genetik olan bir pıhtılaşma olmaz sadece Bebege giden damarlarda sıkıntı olur tedbir için iğne verirler. Bizim bahsettiğimiz genetik pıhtılaşma.
Mintos Benim öyle oldu cnım çok şükür yavruma kavuştum darısı sana sormak istediğin bir şey varsa cevaplayım
Sagliklagel Mintos hamilelikte aktif hareket ettiniz mi mesela sürekli yatmaktan veya oturmaktan kaçındınız mı pıhtılaşma sorununzdan dolayı
Tomurcuk18 Sahreyldrm Benim doktorum bu konuda cok bilgili o yüzden bende bu kadar net konuşabiliyorum 😊
Hafsamm Tomurcuk18 canım sanırım bu gün Doğumun vardı 😍 güzel haberler ile gel 😌 yavruna kavuşuyorsun inşallah darısı bizlere 🤲🏻🤲🏻
Duuyguum Kumru82 tabi ki korkuyor ben ne korkular yaşadım sabahlara kadar uyumadım ama alışıyorsun şimdi daha iyiyim tedavimizi oluyoruz kendimize iyi bakıyoruz dua ediyoruz iyi olacak inşallah herşey gördün mü keseyi
Sagliklagel Kumru82 b3n de aynibdurumdayim sizinle.peki doktorunuz hareketlerinize kısıtlama getirdi mı yürüme yat dinlen gibi
Kumru82 Duuyguum Bugun gördüm canım dr hersey yolunda dedi 5 hafta olduk simdi :) inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım