Aysii Arkadaşlar ben 11 hafta 3 günlüğüm bu son iki haftadır benden portakal kabuğu renginden akıntılar geliyor ve çok geliyor benim gibi bu sorunu yaşıyanlar varmi? en son gittiğimde doktor Crione vajinal jel verdi kullandım durdu ilk üç gün hala kullanıyorum ilacım var ama devam ediyor ya başladı tekrar
sevgitekes Aysii benden de yesilimsi sarı bazen kokulu geliyodu enfeksiyon çıktı idrar kültürü testi istedi ler
Gizemmciik Aysii canım doktoruna mutlaka danıs. Enfeksıyon vardır benımde akıntım cok oluyor fitil kullandım 3 lü ve yıkama jeli. Doktorun sana en iyisini önerir, bana doktorum sirkeyle yıkamamı söyledi oda çok iyi geliyormuş
Aysii Yasemincifci gittiğimde kese etrafında kan var demişlerdi ilaç kullandım geçti şimdi bu şekilde geliyor
Aysii Zeyy_nepp aspirin kullandım bıraktım şimdi crione vajinal jel tek kullanıyorum onuda Doktorum verdi kesildi kan lekelerim Cnm şimdi ise sarı renk portakal kabuğu renkte aşırı geliyor 🤦♀️
Aysii sevgitekes bendede enfeksiyon çıktı bol su iç denildi banada sana fitil yada başka birler verildimi?
Aysii Gizemmciik sirkeyi bende duydum cnm nasıl yıkıyorsun alttan bilmiyorum nasıl yıkanıldığını ve hangi sirke
Gizemmciik Aysii canım 1 bardak suya 2 yemek kasıgı elma sırkesi pamukla genital bölgeye sür. Biraz beklet yıkama jelıyle yıkarsın. Ketoral vajınal tabletı doktoruna sorsana canım 3 lu bır fıtıl ve cidden hemen kesıyor