Yaren66 Kızlar elinizde proluton depot igne olan varmı bugün dr geldim serklajlıyım 27 haftalığım rahim boyun kısalma var 2.3 olmuş açıklık varmış bu igne lazım bana nolur elinde olan varsa ücreti her neyse öderim
aarzucaa Maalesef canım ilaç şirketine kadar aradım kaç tane şehirde sordurdum yok. İthal bi ilaçmış anlaşması olmamış mayıs başı belki gelir türkiye ye demişlerdi istersen sende bi ilaç şirketiyle görüş
Eylem2019 Canim bende surekli ondan kullaniyordum piyasada olmayinca progestan hapa gecti suan 32 haftaligim elimde bir tane var cumartesi kontrolum var doktorla gorusur veririm ucret istwmiyorum
bebegimibekliyrm Sinemmacit acaba iğne kaldı mı elinizde ? Benimde çok ihtiyacım var sadece 1 tane bulabildim şimdiye kadar 🙁
Bahic 2-3 tane bendede var yedeklemiştim her hafta olduğum dönemde . Adres verirseniz yarın gönderiyim
Bahic Yaren66 Esra Hanım bugun arabasız oldugum ve 36 haftalık olduğumdan yürüyemiceğim için bugun veremedim kargoya kusurabkmayın yarında büyük ihtimalle kapalı olurlar tatil oldugu için. Perşembe günü versem kargoya cok geç olur mu sizin için ?
Yaren66 Bahic olsun canım sıkıntı değil Perşembe günü verebilirsiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Bahic Yaren66 kargoya verdik iğneleri, eşimin adıyla gelicek 3 tane , aras kargo ile gelicek bilginiz olsun . Doktorunuza danışmadan kullanmayın yinede olurmu ? ☺️ Şifa olsun inşallah
Yaren66 Bahic canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı doğumlar olur işallah sizinde siz beni sevindirdiniz Allah’ımda sizi sevindirsin
Yaren66 Bahic canım kargo geldi çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin