Tugceee123 Merhaba 12 haftalık gebeyim ilk defa yeşil akıntım geldi koku yok ağrı yok ciddi birsey var mıdır sizce kızlar lütfen birsey yazarsanız yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim
bebekteyaparimkariyerde Tugceee123 biz değil sen koş mümkünse doktoruna.içtiğin su miktarı çok az belliki,enfeksiyon belirtin var bi idrar tahlili yaptırmanı öneririm.
Sadiyy35 Tugceee123 bende senin gibi çok korktum doktor normal dedi gebeliğin boyunca sarı yeşil beyaz şeffaf bütün akıntıları göreceksin dedi kaşıntı ve yanma olursa ilaç veririm dedi
sevgitekes Tugceee123 bende idrar tahlili yaptım enfeksiyon çıktı doktorum idrar kültürü testi istedi yeşil akıntım vardı sancı ve kokulu geliyodu bakalım ne ilaç veriyor
Eylul84 Tugceee123 benim de çok olmuştu bir kaç Dr sordum normal demişlerdi kaşıntı yanma yoksa sıkıntı yok ben genede idrar kültürü yaptırdım temiz cikmisti
kbraknt @Tugceee123 sağlık ocağı kadın doguma yollar canım bence direk hastaneye git o yüzden enfeksiyon icin ilaç verirler artarsa daha zor geciyo çünkü
Tugceee123 bebekteyaparimkariyerde günde en az 2 litre su içiyorum idararımın rengi bile asla koyu değil içtiğim su ile orantılı olduğunu düşünmüyorum açıkcası enfeksiyon arkadaşların dediğine katılıyorum en kısa sürede yarın yani gidicem insallah doktora
[silindi] Benim anneme dua edin lütfen. Çok hasta. Her yeri hortumlar vs. Hamile olduğuma hem seviniyorum hem şaşkınım. Oğlumun olmasını çok istiyor 5 haftalığım anneme diyemedim. Cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum. Ona gidip ‘ANNEEEEE ERKEK TORUNUN OLACAK’ demeyi çok istiyorum. Hamilelerin duaları kabul olur. Lütfen lütfen bana dua edin Rabbim eli ayağı düzgün oğul evladı versin bana. Annemde mutlu olsun😢
Tugceee123 Sadiyy35 bugün kaşıntı ve yanma olmaya başladı tam zamanında gitmişim doktora heralde insallah bebişe zarar vermeden hallederiz 🙏
Tugceee123 Eylul84 bütün gittim idrar tahlili yaptı yarın saat 10 da gidicem bakalım daha ilaç yazmadı ama enfeksiyon dedi iç çamaşırını değiştir ve bol su iç dedi. Yarın ilaçların adını yazarım buraya inşallah geçer hafif yanma oluyor bugün idrar yaparken
Eylul84 Tugceee123 ben bol bol su içmiştim özellikle idrar kültürü temizse ilaca gerek yok diye biliyordum hergün ütülü temiz çamaşır çok önemli ayrıca endiselenmeyin gerekirse ilaç kullanırsınız geçer
Sadiyy35 Tugceee123 hormonlarımız biraz fazla çalıştığı için aslında oluyormuş bunlar her bünyede alışma süreci farklı geçiyor