Erenfamily Merhaba güzel Hamişler uzun zamandan beri takip ediyorum ama yeni kayıt olabildim 22 haftalık erkek bebeğe hamileyim özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorumdan memnun değilim hastane odalarını da gördüm ama beğenmedim bu doktora da zaten 3 aydık gidiyorum çok ticari bakıyor ilgilenmiyor geçiştiriyor gibi geliyor bana tecrübeli birileri ile konuştuğumda anlıyorum ki benim doktorum bunları yapmıyor bunları istemiyor benden o yüzden değiştirmek istiyorum ama hangi doktor hangi hastane? civar hastanelerde central beğeniyorum ama doktor da önemli ilk hamileliğim bu arada çok tecrübesizim yardımlarını bekliyorum 😌
matruskaa Erenfamily Canım hastane ya da doktor önerisi söyleyemem istanbulda değilim ama memnun değilsen kesinlikle değiştir ben 20.haftamda değiştirsim ne ultrasonda doğru düzgün gösteriyordu ne de konusuşup açıklama yapıyordu başka doktora geçince geçirdiğim haftalara çok üzüldüm ilgili bi doktor çok önemliymiş samimi olması lazım öncelikle hamilelik pskolojisi zaten zor doktor önemli
Prensm Erenfamily Valla canım ben 37. Haftadayım değiştirdim doktorumu aynı hastane karşı karşıya doktorlar 🙈 salı günü randevum bakalım nolcak😂
Lidya Erenfamily Benim doktorumun sezeryan aşkını görünce bende değiştirdim,için nerde rahat edicekse oraya git
Oge Erenfamily bn değiştirdim vala kanama oldm gittiğm hstnede acil de kdn doğm yktu başka hastaneye gttm dr umuda yazdm bunları bunları yaptılar diye durumuda anlattım dr sadece sabah tedavi uygun yazmış bende deli gibi küfrettim ulan insan sorar bir şey oldumu durmunuz nasıl gebelik devm edio mu die zatn hastanedeym başmda 2 dr var adam tedavi uygun dio Allah razı olsun gittiğim hastanedeki dr lar işletme mezunuydu sinirlendim bende değiştirdim hastanemi dr umu şuan çok mutluyum gece başıma bişi gelse hemn hastaneye gidiorm ben dr umu aramadan hastanedeki nöbetçi dr arayıp bilgi verio ilgileniyorlar bence hastanenizin gece kadın doğm uzmanı olmasına özn gösterm kadrolu dr olsn nöbetçi dr larıda
Erenfamily matruskaa aynen cnm kan sayımı yapmıyor değerlerime bakmıyor hamilelik haftama göre ilaç yazıyor he şu hafta şuna başlayalım he bu hafta bunu yazalım samimi görünmeye çalışıyor ama değil çok yoğun kendisi ondan mı öyle yapıyor bilemiyorum ama ilgilenmeli biraz psikolojik olarak da destek vermeli
matruskaa Erenfamily kesinlikle canım yoğun olan doktor iyi bi doktor gibi algılanıyor ama ne yazıkki öyle değil aksine ilgisi hiç yok doktorluğu iyi olsa bile
Esraevrn Ben 26. Haftada değişirdim bir sorun olmadı ama özele gidiyordum yine özele geçtim devlette kabul etmiyorlar diye biliyorum bir arkadaşım söylemişti
Erenfamily matruskaa kesinlikle 🤜 yoğun olmasına aldanmamalıyız yoğun olması iyi olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle
Erenfamily Prensm Prensm bişey olmaz sadece bozulur biraz galiba 😂 hastanem iyi olsa doktoru değiştirebilirim ama küçük ve yetersiz geldi bana
Ayselcnt Ne tarafta doktor bakıyorsun, kartaldaki vera hastanesini tavsiye ederim.. doktor gerçekten çok önemli bende ilk gittiğim doktoru değiştirdim.. Gerçekten hamile psikolojisini anlayan bir doktor olmalı..
Erenfamily Ayselcnt Kozyatağı central da arıyorum şu an cnm bana yakın büyük bi hastane çok da doktor var ama memnuniyet daha önemli tabi
Erenfamily [bilinmeyen] inşallah cnm o yüzden hangi doktor olmadlı şu an daha çok stres yapıyorum zaman geçiyor diye
Aysecendeoglu Erenfamily 36. Haftamda değiştirdim çatı muaynesinden sonra normal doğumla ilgili çok korkuttu ve sezeryana yönlendirdi oyuzden değiştirdim iyiki de değiştirmişim şimdi 40. Haftamdayım normal olması için çaba sarf eden bi doktorum var eğer içiniz rahat değilse hiç düşünmeden değiştirin derim can emanet ediceksiniz o doktora güven çok önemli ❤
Gmz0705 Erenfamily merhaba. Ben centralda başak hanıma gidiyorum çok memnunum. levent bey ve fatmanur hanımdan da çok memnun herkes 😌
Ayselcnt cevizlide vera var.. Ayşegül hanımda dİdem hanımda iyi doktorlar.. Ben Ayşegül hanıma gidiyorum.. Tavsiye ederim..
Eliftuba Ayselcnt merhaba Ayşegül hanıma gidiyormuşsunuz sitede ismini göremedim hala hastanede mi yoksa çıktımı oradan???
Edos Ayselcnt bende didem hanima gidiyorum aysegul hanimi cok duydum. Bende arkadasa tavsiye ederim verayi
Ayselcnt Eliftuba Ayşe hanım.. hala hastanede cuma gittim kontrole.. bu dİdem hanım var bide Ayşe hanım..