Umrnkrhn Gulerkymz joie litetrax4 modelini aldim çok icime sindi bi bakın derim ben fiyatı kalitesine göre çok uygun kullanım kolaylığı ve tek elle katlanması süper
Kahraman35 Gulerkymz joie crome aldım. Pusetini de ayrı aldım. Ikisi de arabaya takılıyor. Anneye dönük oluyor puset. Çok kullanışlı içimize sindi. Kapanması kolay. Sürüşü harika. Daha kullanmadık ama alirken ve evde deneme yaptik 😆
Melikemerve Merhaba. Ben çok araştırdım kesinlikle travel almicam hem ağır hem büyük. Benim tercihim chicco duo lite way plus olacak. Hem baston şeklinde ayrıca pusetide var.
srpaca Umrnkrhn ben çok beğendim bu arabayı ama taşıyamadım ya otobüse falan binsem ya da binaya kaldırsam dedim çünkü asansörümüz yok valla ağır geldi hala araba arıyorum 🙈 ama ihtiyacı hafiflik yönünde olmayana bence de güzel araba güle güle kullanın 😊
Umrnkrhn Gulerkymz yok kullanmaya başlamadım ama kullanan arkadaşlardan biliyorum çok rahat ben de arada evde pratik yapıyorum😊😊
Umrnkrhn srpaca teşekkür ederim. Doğrudur genelde araba da gidip gelme düşündüğüm için, ama bir çok modele göre orta ağırlıkta😊