ozgeoznur Ben " Müslim" diye bir uygulama indirmiştim ordan okuyorum sürekli ben okudukça tıklıyorum o sayıyor, 34. Haftadayim uzun süre oturamadigim için mukabeleye başlamadım ama onu da uygulamadan cüz cüz dinleyip takip ediyorum sürüyorum gerçekten çok güzel bir uygulama 👍
ayseturk 1ogrencianne merhaba 💁🏻♀️ bitti mi acaba Dualar. YaZdı okuyanlardan bazıları ama tamamlandı mı haftasonu. Bir daha dağıtacakmıyız
ayseturk 1ogrencianne ben bir hafta diye yanlış okudum sanırım ☺️ Beni unutma o zaman ayrı bir post açarsan
1ogrencianne ayseturk bi hafta ya da on gün dedik ama kimse ortak bi şey demedi fark etmez zaten canım hatim gibi değil ya 😊
1ogrencianne @Ozlem94 @MahmutSultan @Rumeysaduman @Canoglumbenm @Aslbrk @MuhammedTalha03 @Zeyzey20 @Meleksu @Meral38 @Deniziimmm @Sad3c3m @Defneee @Hmyro123 @Ipek34 @Burcucalar @ayseturk Merhaba arkadaşlar tefriciye için etiketlememi istemiştiniz, okumak isteyenler 😊
Deniziimmm 1ogrencianne merhaba canım kaç tane almam gerekiyor... Rabbim şimdiden kabul etsin inşallah 🙏
1ogrencianne elifatma1234 okuyan tüm arkadaşlarım ve benim diye dua ediyordum ben canım 😊 en güzeli o bence 🤲🏻
Burcucalar 1ogrencianne tamam canım ozaman 100 tane okuyorum ben de. Belki daha fazla okurum. Ona göre haberleşiriz ☺️