1ogrencianne Arkadaşlar biliyorsunuz hatim yapılıyor sürekli ama Kur’an okumayı bilmeyen arkadaşlarımız var. Ama tefriciye türkçe şekliyle de okunabilir ve kısa bi dua. Ne diyosunuz okuyalım mı, katılan olur mu?
Canoglumbenm 1ogrencianne bende okurum canım. Hatime katıldım ben. bunada katılırım. Kaç kere okuyacağız
1ogrencianne Berataras süper 👍🏻 İnş katılım olursa sayılarla birlikte ayarlayalım bir de süre belirleriz
1ogrencianne Berataras bsrgz Canoglumbenm kaçar tane okuyabilirsiniz sayı belirlemeye başlayalım bence görenler gelir 😊
1ogrencianne Canoglumbenm bi kez yapsak yine okumak isteyen olursa devam ederiz canım 😊 sayımız çok olursa kısa sürede bitiririz zaten
Canoglumbenm 1ogrencianne aynen canım katılım olur bence. Herkes kaç kere okuyacak? Katılıma göre mi yapacaksınız
1ogrencianne Canoglumbenm evet herkes almak istediği sayıyı yazar ben de hesaplama yapıp geri kalanları dağıtırım. Olur mu sence 😊
Canoglumbenm 1ogrencianne tamam cnm 😊 böyle güzel şeylere vesile olduğunuz için Allah razı olsun canım. Ne mutlu hepimize 💜🤗😘
1ogrencianne Canoglumbenm cümlemizden razı olsun canım 🥰♥️ Bebeklerimiz sağ salim gelir inşaAllah bizlere 🤲🏻🥰
Goncimikk 1ogrencianne bende okurum 300 tane 🤲 Rabbim kabul buyursun şu mübarek gunlerim hürmetine insallah 🤲🤰