Aycann12 Selam kızlar ben bugün kontrole gittim doktora 40+2 haftalığım doktorum dedi Perşembe günü gel yatışını yapalım normal Doğum ama hiç sancım yok suni sancı verecekler doktoruma dedim suni istemiyorum ama dedi günün geçmiş ben 6 günden fazla tavsiye etmiyorum ya suyu biter yada kakasını yapar zehirlenir bişey olur bekleme bence dedi ama yine sen bilirsin dedi Perşembe gününe yatışı verdi sizce ne diyorsunuz 😕🤔
Ersozburcin Aycann12 bnm doktorum 40 Haftadan sonra bebek ve anne için riskli dedi ve bn doktoruma güveniyorum. Bence bekleme
Ersozburcin Aycann12 suni ve epidural doğum birlikte oluyor mu acaba doktoruna sorsana daha azağrılı oluyormuş epiduralli normal doğum.
Aycann12 Deletedmom277 Ewet haklısın ama çoğu kişide bekle diyo suni sancı yapma diyo benim kuzenim 2 hafta geçmiş öle Doğum etmiş
Deletedmom277 Aycann12 Suni sancıyla senin sancın arasında o kadar da fark yok emin ol sadece senin sancinin bi tık fazlası bence beklemene gerek yok kakasını yapabilir bu da çok riskli bir şey.
Aycann12 Deletedmom277 inşalah iyi geçer okadar yüksek değil ama ben zayıfım bünyem kaldırmaz okadar acıya 😃