Emine1235 90 kilo olduğamı mı yanim. Suyumun fazla olduğunamı. 32 haftalık olduğuma mı sevinim 20 Mayıs’ta nst ye başlanacak Onamı sevineyim bebeğin gelişimi iyi onamı sevinim 2 kilo 100 grm onamı sevineyim verdiği diyette mi. Daha fazla kilo alırsan sezaryen dedi onamı. Ben ağlayıp gülüp geliyorum 😭😂
CerenAkbulut Emine1235 ilk hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz? Ben şuan 86 yım ve doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi kilomun normal doğum için.
espalp Emine1235 doktor bana 95’i geçersen sezaryen olabilir dedi😔 şu ana kadar sadece 3 kilo aldım 9 kilo hakkım var 😂 ama daha 17+4’üm. Umarım kilo almam😢 suyun fazla olması kötü bi şey mi?
[silindi] Emine1235 sabah yulav ezmesi yogurt ara ogun ıhlamur çayı öğlen yumurta yeşillik 1 dilim ekmek ve ıhlamur çayı ara ogun 1 bardak sut akşam da 8 y.k. sebze yemegi 1 b ayran bu şekilde
Papatyapapatya [silindi] bende 12 kilo almişim 24+5 haftayım ...48le başladık 60 olmuşuz...ben bu diyet yemeyi yesem ölürüm açliktan
Emine1235 [silindi] doktorum sabah kahvaltını sağlam yap dedi diler öğünlerine dikkat et dedi bakalım dikkat Edicem artık
[silindi] Papatyapapatya bende uygulayamıyorum zaten 32+4 haftalıgım 10 kilo aldım 53 kilo ile hamile kalmıştım doktorum çok diye diyetisyene yönlendirdi ama yapamıyorum surekli aç hissediyorum kendimi zaten bebekte nsl beslenir bunlarla bilemedim
[silindi] Emine1235 ben zaten çok abur cubur yiyen birisi degilim genelde sebze agırlıklı beslenirim et flnda yemem zaten sadece göbek çıktı
Papatyapapatya [silindi] aynen canım yaaa...bende elma falan ne bileyim salatalık falan yiyorum kesmiyor...illada yemek yemem lazım
Emine1235 [silindi] ne fişek ya zaten benim kilo Almaya meğilli bir vücudum da var hani su iç se yarayanlar hiç bilmem 60 kilo olduğumu 😭
Emine1235 espalp kötü bişey değil sanırım çünkü doktorum bir sorun olmadını sadece bol aynim kilo almama ya bak dedi😞 sende dikkat et kuzum
espalp Emine1235 ben perşembe gidicem doktora bakalım inşallah kilo almamışımdır 🙏🏻 Çok teşekkürler canım🥰