Breub Arkadaşlar merhaba dün akşam uyuyacağım zaman iki bacağıma ağrı girdi 10 dk sonra sol bacağımda ağrı kaldı dayanılmaz Bir ağrı var tavsiyeleriniz neler ve sebebi sizce ne 🤦♂️🤦♂️🤦♂️17 haftalık gebeyim bu kadar erken den ağrı kramp gelmesi normal mi
Kuzeyinannesiiii Breub benimde oluyordu canim doktor bebek buyuyup baski yaptigi icin bacaktaki sinir damarlarina agri yapiyor demisti
Melikecoban Breub magnezyum eksikliğinden olabilir doktoruna danış büyük ihtimal takviye verir☺ sıcak suyu belinle çok temas ettirme bir de
Breub Snglergn yok canım kullanmıyorum doktor önermeyince günde 1 tane sade soda içiyorum ama yetmemiş sanırım 😲😲
Snglergn Breub benimde oluyor bacağımda agrı da magnezyum eksikliğinden oluyormuş ama içemediğim için agrıyo çekiyorum hala
Breub Snglergn canım çok ağrıyor 17 haftalık hemen bu kadar erken başlıyor mu bacak ağrısı🤷♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Snglergn Breub benim 24. Haftamda başlamıştı aslında ama kilo aldıkça bacaklarım yükü taşıyamıyor herhalde dedim ama sen yine bi doktoruna danış canım nolur nolmaz