Tuce26 Kızlar cildi hamilelikte kuruyup soyulan varmı ? Ne tür krem yada uygulama yapıyorsunuz yardımmm edin bukalemun gibi deri atmaktan sıkıldım 🤣
Tuem12 Tuce26 benşm en başlarda cok fazla oluyordu en iyş gelen doğal hşndşstan cevizi yagı cok iyi geldi
Agirmas Tuce26 aynı sıkıntı bende de vardı. Eczaneden coresatin diye bir krem aldım (dışı kırmızı) hamilelikte kullanılabilen bir nemlendirici. Müthiş iyi geldi tavsiye ederim. Öncesinde bir sürü nemlendirici bebe yağı falan denedim olmadı
Tuce26 Tuem12 direk onumu sürdün canım vallahi sinir oldum bide alerjim var polen toz burun kenarlarım iyice deri atıyor
Gizemre93 Ayy gerçekten benimde en büyük sorunlarimdan biri geçen gün duşta kazidim resmen yüzümü buharda ama yine oldu yine oldu her akşam vazelin nemlendirici sürüyorum gündüz yine oluyo, yüzüme bb krem sürüyorum pıtır pıtır gösteriyo çok sinir oluyorum 😔
anapanda12 Zeytinyağı ile karnıma masaj yaptıktan sonra kalanla ellerimin soyulan derisi için kullanıyorum pamuk gibi oluyor fakat ilaçlardan ve hava değişiminden tekrar ediyor
Tuce26 anapanda12 valla bi omega İciyorum ben ilac daha demir felan baslamadım bide baslasam vay halimize
Agirmas Tuce26 ben ciddi faydasını gördüm inşallah senin cildine de iyi gelir:) insan kendinden soğuyor elini yüzüne götürüyorsun pul pul 😫