Durumila Merhaba kızlar Bugün Hastane Kontrolum Vardı 30+5Günlüğüm Bugüne Kadar Herşey Normaldi Bugün Doktor Bebeği Küçük Gördüm Dedim Riskli Gebeliğe Yönlerdi Riskli Gebelikte Doktor İse Evet Biraz Küçük ama Korkulcak Bişey Yok Dedi Sizce Neler Yemeliyim
Nazoliii Durumila bende 31 haftaligim carsamba gunu gideceğim ama mesela bebeğin kilosu ne kadar ki 🤔 Belli seyler süt ve süt ürünleri Ceviz Badem Muz Soda Dondurma Baklagil tükenmek, et tüketmek vs aklima bu kadari geldi suan 🙈
Nk1984 Durumila hiiiç kafanıza takmadan pozitif bi şekilde bol miktarda süt tüketin.Benim de bebeğimin kilosu azdı,doktorum süte yönlendirdi işe de yaradı cok şükür,sizde de faydalı olur insallah☺️
Durumila Nazoliii herşey normaldi buzamana kadar bugün doktor küçük gördüm dedi riskli gebelige yönlerdirdi 1.455
Durumila Ezgisu Az Denildi Anlamdm sürekli Gittiğim Doktor Riskli gebe Polikilinigine Yönlendirdi Ordada evet Küçük Denildi Ama korkma Sağlıklı beslen denildi
Bsra0534 Biraz zayıf. Gibi ama sen muz kaşar peyniri süt yoğurt. Ye. Kilo alır. 😉 31 haftalgm en son 2.100 du. Bunlar dışında başka bişi yemedim. Bunlara çok dikkat ettim
Ezgisu Durumila bence de korkulacak birşey yok . Çok da az değil bizde duyuyoruz araştırıyoruz . Hemen korkutmasınlar insanı .
Ayazayaz Benimde 29+4 de 1.450 gramdı haftasıyla uyumlu doktor normal demişti 31+1 de ise 1.759 gramdı