nazli_ml_k Akşam olunca başlıyor sürekli kıpırdatarak soğuk yerlere sokarak rahatlamaya çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz önerisi olan var mı ?
GuelGltkn nazli_ml_k kaynanamda da aynisi var vallah ilac icmezse durmuyo o bacaklar sabaha kadar uyku uyuyamiyorum
Meryu nazli_ml_k çarşafınızın altına bi tane doğal sabun koyun içinde magnezyum olduğu için huzursuz bacak sendromunu engelliyor faydasını göreceksiniz
Yfm00 nazli_ml_k offf bende de var doktora gidecem gece on kere kalkıp yıkıyorum bacaklarımı yaz kış biraz rahatlatıyor öyle uyuyorum ayaklarımın altında ateş yanıyor gibi oluyor bide hamilelik ten öncede vardı iyice arttı 🙁
EdaaEymen Ben arada yaşıyorum ne kötü şey ya kendimi yerlere atasım geliyor özellikle gece oluyor ve çok bunaltıyor
GuelGltkn nazli_ml_k benim kayinvalidem cok cekiyo o hastaliktan ya Allah sifa versin o hastaliga kapilanlara cok kötü bisey
nazli_ml_k Taneminci Ayaklarım fazlalık gibi bana ait değil gibi bu sebepten sürekli kıpırdatıyorum ateşlenmiş gibi değişik bir şey
nazli_ml_k Eesmaaa eğer hamilelikten sonra devam ederse yaptırırım hiç düşünmeden cidden yorucu bir durum teşekkürler 😊
Mamaundpapa nazli_ml_k çok kötü bende yaşıyorum istemsiz hareket ediyor değişik bir his koparıp atasın geliyor annemde de var aynısı ilaç kullanıyor ancak ne fayda
Srfn11 nazli_ml_k benimde ayni 33 haftaligim sanki yataga girince o ayaklar uyusmayla karisik yanar gbi ince bir krincalasma falan yapior surekli oynatiorum🙊🙄
Melek1010 nazli_ml_k maalesef birşey yapamıyorum ilk başladığı zaman çok korktum nörolojiye randevu aldım ne oluyo diye sonra çoğu gebede çıkıyor diye öğrenince iptal ettim