MeryemYilmaz canim ilk hamile kaldigimda acilde 5 haftalik dediler ama bebegi gormedi sadece keseyi gordu bos gebelik olabilr yada gec dollenmedir bossa kendini atar zaten dedi randevu aldm devletten onlarda 15 20 gun sonra verdikleri icin kontrole gidemeden dustu 2. De hamile oldugim ogrendm beta hcg 900 kusure kadar cikti ama duzenli artmiyo yavas yukseliyodu doktor normal olabilr dediydi sonra kahverengi leke geldi acile gttm acikdeki ebeyle baya bi kavga olayi oldu sonrasnda dustu yani bebekleri ikisindede hic gormedm bilmm doktorn bilgisizligndedndi blmiyorum hamilelgm skntilydi 2. Sndede acildeki doktor folik asid al soyle yap demedi bunda direk ozele gittik daha ogrenir ogrenmz kan sulandirici hap verdi bebe aspirini folik asid verdi dusuk yasadim icin kanmda pihtilasma olabilrmis cok sukur baya kotu bi hamilelik gecirdim ama 10+6 olduk bugun bendende hepsinde geldi hatta dusuk yaptigmda bole kesilmedi bundada geliyo neden oldunu blmyrm esimn teyzesi 8 aylik hamileydi baska bisydir o dsha bnden gelmiyo demisti siz yaznca biraz sevndm acikcasi demekki normal bisy herkesde olmasada diye